Brutus topp5 - Sånger från ovan

Från och med idag inleder jag brutus-brödernas topp5 lista, denna topp kan bestå av allt mellan himmel och jord men ska dock alltid kunna härledas till liggandets tecken. Mitt tema är bra liggalåtar på klubb med tillhörande dansmoves.

Placering:
1. Laurent Wolf - No Stress, utan tvekan den bästa låt för tillfället, enkel beat samt lätt att följa med sedvanlig stek-vev.

2. Pakito - Living on video eller Moving on stereo, två riktigt klassiska energilåtar de låter i princip likandant båda två därav den delade platsen. Här handlar det om att köra en rejäl mintuladdning på minst 10 shots alternativt en lina inne på toaletten. Sedan är de bara till att hoppa högst av alla, gärna vara lite stökig och trilla in i folk. Perfekt på T-bar.

3. Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Remix), här är det väldigt viktigt med korrekt mix, den vanliga 2008:an går nämligen lite sakta. Anpassad dans påminner om No Stress, men vevläget övergår snarare i slag under själva refrängen (Swedish hammer kallas detta move i Australien) man får passa sig för att inte sänka ngn i sin närhet korta tjejer kan ibland komma i kläm, dock är framgång en viktigt faktor och då gäller det att ta plats. "-Unnan eller omkom!"

4. Oh Laura - Release me (The attic remix), behöver jag ens motivera? Är i princip definitionen av steka/ligga-låt, spelas ofta på Caféet alternativt på Malmönations innergård under pågående efterfester.

5. Sister Hazel - All for you (hittade inget bra tub-klipp), enda låt utan rejält dunk men kvalar in på sistaplatsen eftersom det är en av de sista snabba låtarna som brukar spelas på T-bar, därmed högt liggafokus, sista chansen att jobba upp rejält med villiga tjejer på efterfest alternativt tvångla lite. Nu handlar det inte om så mycket dans, snarare stå o halvklänga på någon lika full tjej som en själv.

Happy Party!

Billy

Kommentarer
Postat av: pornie

det kmr en ny imon ;)

2009-02-02 @ 23:20:31
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0