Godnatt mrTom.com

Vart e de tredje benet?

Mogen man gick inte ut, fan va jag har blivit en god människa, var på förfest men gick sedan hem! Shit, borde få simborgarmärket för detta. Ligger nu lite småfilurig o kollar på ngn porrsajt, ska dock upp i ottan imorgon för en heldagsaktivetet med shot från kl 10.00, frågan är om de kommer bli några barn gjorda.

Snackade precis med Tom, han hade som vanligt efterfest med 8 novischer från ekonomlinjen på sitt rum, att han inte blir trött i ballen är ett mirakel. Själv lyssnar jag på lite sköna Lars Winnerbäck och David Gray (Spotify,ja jag vet Tom har influerat mig) innan jag ska sova.

Sov gott alla mina lärlingar

Bayou Billy

Vi uppskattar konstruktiv kritik..

Vi har fått en del klagomål på dels språkbruk samt fokus på samlag, kön och pengar. Jag har därför för avsikt att lätta upp stämningen lite med det här klippet. Många känner att Björn Hellberg (side kicken till Oldsberg) är en filur som är konstlad och tillgjord. Jag vill hävda att så inte är fallet utan att han är den genomsmysige toffelhjälten som utgör sig för att vara.. ett bevis för detta är det bortklippta mtrl från På spåret nedan.



Kamrater! ha en trevlig helg

//Tom

Vet att detta e Copy-cat men vafan

Det här e fan humor på jääävligt hög nivå

Kopierat från 1000apor

//BB

Frankrike vs. Thailand 0-6

Kom hem från middag efter jobb med några vänner, somnade pang bom, vaknade typ 23.30, sådär lagom för att inte kunna somna om i normal tid. Därav stor tankeverksamhet just nu, ngt som slagit mig. Vad är det som är så satans bra med Paris? Alla tjejer verkar älska denna stad? VARFÖR? Personligen hatar jag fransmäns burdusa och gapiga stil, men tjejer verkar gilla detta? Det sägs ju att sydeuropeiska män är mer hetlevrade och på, än vi tråkiga skandinaver. Eller är det för att den perfekta franska mannen gått på ESSEC, jobbar IB i NY och tjänar 500 k i månaden? Materialism och gillar gåpåiga män, verkar vara helt emot de politiskt korrekt svar man får på frågor om vilken typ av killar tjejer vill ha? Men just dessa PK:svar är de inte ngt som är signifikant för oss svenskar? Ingen vågar ju ngnsin uttala sig på avvartat sätt för då är man plötsligt: Golddigger, Rasist, Kommunist, Kvinnohatare, Bög eller smed.

Tycker alla svenska tjejer ska börja erkänna mer vad de är ute efter, utöver mina dagliga empiriska betraktelser finns de för fasen till och med bevisat i akademiska undersökningar att kvinnor väljer egenskaper såsom social status, makt och rikedom före utseende och karisma. Thailändskor är ju betydligt mer öppna på den punkten och inte så satans politiskt korrekta, de är mer rakt på sak, de vill ju gifta sig med en rik västerlänning och det säger de öppet. Är det därför jag gillar Thailand betydligt bättre än Frankrike? Jag skulle till och med vilja gå så långt att säga att jag älskar Thailand, jag ägde baren Cactus på Pangan sist jag var där. Men jag gillar ju inte Thailand för att jag attraheras av Thailändskor, de är oftast fula, (Icke PK), tycker dock att asiatiska tjejer är sjukt fina, fanns ju en anledning till att jag ladda ner ".. asian treat" nej i Thailand är de klart Danskor som hägrar, iaf de erfarenheter jag dragit.

"Dette ska blie den beste sommern i mitt liev"

Föresten, begreppet att få en dansk skalle har den samma betydelse på engelska?
Get head from a Danish? Eller,
Give head?

Godnatt

Bayou Billy

Knugen läser Bröderna Brutus


.. hur annars skall man tolka det som DI idag skriver här. Det står helt klart och tydligt att knugen läst mitt tidigare inlägg om westlings dåligt skötta affärer.


//Tom

Sjuk Latinamerikanska!

Fråga mig inte hur jag hittade detta klipp, men de måste fan spridas!


Antar att ni oxå noterat IKEA-möblerna! Go Kamprad!

//BB

Cock-open & cock-block

Vilda Wester pratade i lördags om att man som kille vill att snoppen ska se så stor ut som möjligt, har haft lite vidare funderingar kring ämnet storlek och upplevelse. Tänk alla tjejer som är besatta av stora penisar och vill ha stora doningar, dessa tjejer finns även om många ska vara så satans politiskt korrekta och säga att storleken inte har betydelse. Tänk er vidare när tjejer förväntar sig att en kille ha stor snorre och så är den liten! Har en kompis som gillade att köra ett partytrick innan, man skulle kunna kalla de cock-open-cock-block. Om han såg att ngn i umgängenskretsen hade ngn donna på g ute på klubb så gick han fram till tjejen o viskade i hennes öra att killen hon pratar med har en fantastisk jätte-kalas-kuk, tjejerna nappade ofta på detta, dock blev de oftast mäkta missbelåtna då inte måttet höll och sprang gråtandes ut ur sängkammaren ... detta handlar väl lite om förväntansstyrning. Dock blev detta partytricket inte långvarit men tänk er för de killar som har en liten snopp men alltid förväntas ha en stor, exempelvis svarta killar, de måste nog vara jobbigare att ha en liten snopp som svart än som vit ... Bäst av allt är nog att vara kines om man har liten pille, då blir förväntningarna antagligen uppnådda eller överpresterar!

Kom föresten på en skön porrfilm jag hade för någar år sedan "Black Meat Asian Treat" hette den, fanns vänner som prenumererade på klipp från den filmen av mig.

Peace out

Billy

Bolibompa var nog fasen också bättre förr..




Förresten kommer inte han gymägarn från Ockelbo? Jag har gjort en snabb analys av hans olika bolag, och det ser inte bra ut. Misstänker att de inte klarar massmedias granskning, i dagarna kommer bomben brissera. Daniel Westling betalar ut svarta löner! blir löpsedelar och Janne Josefsson-program utav detta. .. kom ihåg var ni hörde det först!

//Tom

Stureplan är mitt sekundärmål i livet

Jaha då ska Kronprinsessan gå o gifta sig med proletärssonen från Örebro Daniel Westling, bra jobbat Danne, anti-guldgräveri gillar vi. Detta är ju vanligen ett fenomen som det kvinnliga könet mer än gärna nyttjar, vi vet ju att den perfekta svenska mannen har gått Handels, jobbar IB i London samt tjänar minst 200 k i månaden. Då kan man som tjej vara säker på att man blir överöst med Gucciväskor och Luis Vitton plånböcker, men man kan ändå leva loppan bland killarna på Stureplan, killen har ju ingen aning om vad som händer i Sverige.

Varför vill tjejer så gärna gräva guld? Varför tjänar det inte sina egna pengar? Män har ju bättre lön än kvinnor, det vet ju alla. Lön ska väl mäta kompetens, kan man då dra slutsatsen att kvinnor är mindre kompetenta än män?

Fast på Stureplan har man uppenbarligen hittat en balans mellan golddiggers och kompetenta män, här vet man vad de går ut på, spruta en flaska eller två och du får ligga med en tight silikonbimbo, för det är ju det man vill? Eller, söker vi kärlek? Har sagt det om jag inte finner ngn kärlek i livet ska jag glida runt Stureplan i min nercabbade ferrari med en 20 årig silikonbimbo, gärna motsvarigheten till Blondinbella, bara för att visa upp henne och min stekiga attidyd, detta kommer ske när jag e +35. (Kommer få bra fultals-ratio av denna åldersskillnad) Det är mitt sekundärmål i livet, vad är erat?

Mvh
Bayou Billy

Antikrundan var bättre förr


Vad vill du med oss?

Trots att tjejer ägnar över 90% av sin vakna tid åt att fundera över relationer är de tämligen värdelösa i ämnet. Ständigt ältas relationerna till vännerna, till familjen och sist men allra mest till.. pojkvännen.

Vad som nyligen fångade mitt intresse för ämnet var när en tjej jag träffat från och till, häver ur sig, vad vill du med oss? va fan är det för jävla fråga att häva ur sig.. lite i förbi farten. Jag, likt dom flesta killar, funderar inte över var en relation är på väg förrän den dagen då vi vaknar med fjärilar i magen. Dom där jävla fjärilarna uppstår inte genom gnäll eller tjat... däremot kan en avslappnad attityd och uteblivet gnäll skapa en fin miljö som fjärilar attraheras av och kan frodas i.

Min poäng ligger i att tjejer som generellt är självutnämnda experter på relationer inte lyckats förstå att orden: Vad vill du med oss? är att jämföra med att spela rysk roulette.

Mitt råd till alla tjejer som inte vill få en lögn kastad i ansiktet, men ändå vill fortsätta träffa killen de dejtar.. .. säg för helvete aldrig "Vad vill du med oss?" (eller dyl.) förrän ni vet svaret. När vi vet vad vi vill, så kommer ni inte behöva fråga..

Så.. god natt och dra helvete..

Pok

Tom

nattens spöt -----> Snabbköpsbutiken - Robert Broberg

Brutus topp5 - Trosdjungeln

Kandidater i Brutus topp5:

Stringtrosor - Sitter bra på 1 av 20 tjejer, i övrigt kan de se rätt taffligt ut. I synnerhet med en solbränna från en vanlig bikini. Mitt råd är inte, möjligen om ni springer runt med för kort skurna jeans alternativt mjukisar då kan man bli lite småkåt på att se mellanrummet, så länge byxorna är på. Detta är möjligen ett småstads/kranskommunsfenomen. Det är inte säkert normala killar nappar.

Mammatrosor - Vita bommullstrosor, som täcker hela rumpan, är ofta rätt urtvättade. Tjejer inget sånt, de hör hemma på SATS-passen eller under röda veckan på sin höjd. Kanske inte ens då.

Hipsters - Min klara favorit, visar lagom mycket samt får rumpan på plats, satsa på högt skurna. Alla tjejer passar mkt bra i dessa, gärna i silkesmaterial och inte massa spets och brodderier. Det ska vara lent för handen, "Lena Handén".

Hipsters, svarta, sitter klockrent.

Spetstrosor - Själva ordet går man igång på, varför vet jag inte riktigt, dessa trosor levererar dock under killars förväntningar. Som jag berättade ovan är mer lent material att föredra. Just ordet spetstrosa för min del har väl att göra med klassisk betingning från barndomen, detta var de sexigaste man hade på sent 80-tal tidigt 90. Förstår ni vilken misär man levde i då.

Klassiska boxer - Passar den sportiga tjejen alternativt ens flickvän på söndagar, om man nu får för sig att skaffa en sådan, även dessa ska vara relativt högt skurna, så att det inte känns som om man ligger o tallar på en annan kille.

Placeringar:
1. Hipsters, ganska given.
2. Klassiska boxer, dock lite bereonde på social status
3. Stringtrosor, string är ändå string.
4. Spetstrosor, old-school.
5. Mammatrosor, nejtack.

Hoppas jag har väglett er i år 2009 det är min mission,

Mvh
Bayou Billy

"Nu sänker vi Sverige"

Läste lite kort på aftonbladet.se , även om jag avskyr den tidningen den borde fan förbjudas fördummar bara outbildade människor ännu mer, men jo jag skummade igenom den. De håller på men någon humanitär insats "Nu lyfter vi Sverige", då de hjälper svenskar att hitta jobb som de blivit av med nu i lågkonjan. Bull-shit säger jag, det är bara ngn satans CSR-strategi kopplad till deras försäljningsavdelning för platsannonser. 11 000 varsel skriver de, men så erbjuder aftonbladets platsannonser 11 000 nya jobb! wow, tittar man närmare vad de är för tjänster handlar de snarare om telemarketing, där man antagligen anställs med 100% provision, klart fasen arbetsgivaren aldrig går back. Jag kan oxå anställa på de villkoren och sysselsätta hela sverige. Ska faktiskt för första gången referera en klipp till 1000apor, alla säljare i synnerhet inom media måste älska detta ;) Är det vad jag sysslar med? Calle Shulman har iaf ett så kallat ring-race: Calle Schulman, säljare ep2

//Bayou Billy

Efter en tredagars..

 


..har också mitt minne tagit stryk..
//Tom

Gästblogginlägg: Vilda Wester

Goder afton,

Det är jag Vilda Wester, gästbloggare till bröderna Brutus, Har tänkt dela med mig av en tanke som på senaste tid hemsökt mig. Hur kommer det sig att man blir så evinnerligt kåt på brudar med en liten go tight röv? Det måste ju i grund och botten handla om bekräftelse......rätta mig om jag har fel.....din kuk ser ju betydligt större ut i ett par petita händer jämfört med om någon överviktig jättekvinnas händer omsluter den, samma sak gäller ju rövar....ju större röv, desto mindre ser din kuk ut...summa sumarum är ju att med en liten nätt o go röv ( 90a någon?? ) ser ju din kuk ut som ett jävla spättjärn...självklart går man igång på att se sin jättekuk besudla den lilla goa röven...jaja nog om detta....tackar härmed för mig med detta lilla inlägg.....ser fram emot att i framtiden vägleda er i knollets förlovade värld.

Mvh,

Vilda Wester

Annika Winsth

Jag gillar även att Nordeas chefsekonom heter Annika Winsth, fasen e de namnet taget? Henne kanske man skulle ligga med...

//BB

Google

Jag gillar att google känner av vilka typer av inlägg vi kör ;) Träffar verkligen rätt målgrupp, skönt o slippa springa på Sesam City hela tiden. Klicka nu på länkarna så vi får in lite pengar på denna skiten.
f
Saxat från "Bröderna Brutus"
//Billy

Hyllning till Tom & T-bar, Tombar?

Tom är faktiskt fin, trots att han lever i förnekelsens värld. Igår var vi på de berömda T-bar i Lund, jag fullkomligen älskar det stället, man känner sjukt mkt folk där (även om det börjar tappa lite nu med tanke på att man inte äger Lund längre), många unga tighta tjejer som alltid är råpackade är där, man kan själv vara hur full man vill samt de är bara ett stenkast till närmsta efterkaka. Ett sånt här ställe saknar jag i Stockholm, funderar faktiskt på att dra igång ngt, plagiera rakt av, va fan de kan ju inte gå fel. 

Till Tom, du är verkligen det finaste (här skulle egentligen ett klipp på sökningen "det finaste" på youporn ligga men Tom har en satans mac som jag inte förstår mig på), lånar ut ditt boende och ligger lite random, sånt gillar jag. Eller så e jag kanske lite bitter för att jag bara fick tvångla lite. Bitterfittor gillar vi inte.

Puss o klem

Billy Butt



Dementi

Jag är en fin människa.. .. klamyida kan jag inte ens stava till och har haft förmånen att aldrig bära på smittan.
Jag vakna idag och insåg att jag är fasen en bra kille.. det finns inte så många fina killar kvar.. men jag är en av dom som klarat dom cyniska och utseendefixerade vintrarna.. .. i en värld av konsumtionshets så är numer fina killar sällsynta.

Jag är en av få.. och hur kan jag vara så säker? jo.. för idag.. när jag gjorde min dagliga safaritur på youporn.com så fann jag mig med att söka på "Beutiful eyes". .. det gav iof inte så många träffar eftersom det tydligen stavas beautiful men ändå.. Hur många killar tänder på fina ögon så mkt? .. 9 av 10 killar hade sök på "ass to mouth +horse" framför "beautiful eyes" .. kontentan är att jag är ett kap. Dessvärre har fler upptäckt det, så nu liggs det utav bara helvete på studentrummet.. ... i RÖVEN!!

Ha en bra dag..

//Tom

Ps. ursäkta min frånvaro.. här är dagens spöt ----> Only you - the Platters

Tom har klamydia

Det börjar kännas som om jag driver denna blogg på egen hand nu, Tom påstår att han är sjuk, sa dessutom att han hade varit en runda på Drop-innen på hudkliniken i Lund, den ligger precis bakom UB1. Ska posta honom lite av pillerna jag köpte i Thailand förra året, skitbra mot klammen. Föresten varför är de sånt jäkla tabu med en könis, va? Får man halsfluss e de helt ok att käka pencillin och en vanlig förkylning snyter man ju slut på, vilket för övrigt kan vara riktigt äckligt och smittosamt. Fast tänker man på alla namnen vi har på könssjukdommar låter de sjukt aggresiva klamydia, gonorré, syfilys, kondylom, herpes, skabb och hiv. Om man ska rangordna dessa tycker jag de är bäst att få klammen eller gonnen, där käkar man bara antibiotika så är man fit for fight igen, de gör ju iof inget om man ligger oskyddat med andra under tiden man e ju redan smittan. Syfilys har jag bara haft en gång men de är inte så farligt som de låter. De övriga fyra har jag aldrig haft, möjligen skabb, minns att jag träffa en tjej på en Nappa03 som sa att hon hade det, Lena hette hon. Övriga har jag inte varit i kontakt med, jobbigast måste vara hiven. Fasen kom ni ihåg han Hiv-mannen som florerade i Sthlm för några år sedan, han hade ju belägrat en 200 damer på bara ngt halvår, imponerande måste man ändå säga. Men sen var han ju också Gambian eller ngt, "once you go ....".

"Kom ihåg !
Kondom är det bästa sättet att göra en sexakt extremt tråkig och livlös"

Goderafton

Bayou Billy

Våra grannländer

Varför är det så roligt att driva med våra grannländers språk? Vidare, varför förstår de inte de extremt roliga i detta?

Klassiker:

Bestefar og jeg , ingen dansk förstår ironin i detta, ett tag tjatade vi konstant om bestefääär även bland danskar, de bara skakade på huvudet. "-Dumma svenskar"

Finsk som snackar svenska , det roligaste av allt är att finnar tycker att alla svenskar är bögar och allmänt feminina, vad har vi egentligen för uppfattning om finnar?

Har inte ngn direkt rolig om förlöljigande av norrmän? Vänligen posta!

//BB

Bögigt att blogga

kenza bloggtjej
Hur lång kan man gå på bara utseende?

Varje gång man loggar in på bloggen så är man inne på blogg.se´s huvudsida, dagligen visas vilka bloggar som är absolut mest populära och mest lästa. Här har jag funderat, hur kommer det sig att det ser ut så här:

1. KENZA
2. Prinsessans Dagbok
3. Stina-Lee
4. Engla´s Showroom
5. En psykologistudents observation
6. «« Designa Din Blogg »»
7. vimmelmamman
8. 17år & trebarnsmamma! (18 nu)
9. Johan [Skånes bästa & största]
10. känd som paow
11. house of beauty, -dessie (kissie
12. Mitt liv som modell- Tyra Sjöste
13. ~ Egoinas Värld ~
14. Charlotte Perrelli
15. MINI
16. EmsEdge
17. gizmolinas
18. emma nygren.
19. Kelly
20. Husmusen

BARA tjejer! Skriver tjejer så jävla mkt bättre än killar? Eller finns det fler tjejer som skriver blogg och därmed blir sannolikheten större att det är bättre? (Det är ju trots allt lite halvbögigt att skriva blogg, man kanske är det latent?) Vi kan ta hon KENZA, som ligger etta, det var väl inga världsnyheter hon har att komma med lite snack om ngn kille, plåtar lite tråkiga bilder på kläder, smink och deodoranter. Och hon har ju inte ngt "first mover advantage" som min favorit Blondinbella. Ngt som och andra sidan slog mig är att denna Kenza är extremt liggvänlig (Tom sa att han hade gärna sprutat i), väldigt fotogenik, är det möjligen därför hon har många läsare?Är det möjligen så att killar väljer bloggar efter hur snygga tjejerna är som skriver och tjejer väljer bloggar efter idoler och förebilder? Medelbloggsläsaren lär ju ligga på 16-18 årig kranskommunstjej. Fan i så fall är min o Toms blogg helt körd, inga snygga bilder på oss som ligger uppe och jag kan verkligen inte tro att vi ses som förebilder av tjejer! Värt att notera, 20:e platsen, som tagits av Husmusen, ni ska inte blanda ihop denna med våran egen Huzmuz aka Hummus.

Yours sincerely,
Bayou Billy

Det slog mig!

Det slog mig, varför luktar inte fisar som låter och varför luktar fisar som inte låter?

//BB


Social interaktion ur ett genusperspektiv

Igår var de alla hjärtans dag, detta firade jag tillsammans med en rad andra singelvänner, Tom låg desvärre hemma och var sjuk. Åt, drack och dansade gott gjorde vi.

Kom att fundera på ett ämne jag tänkte belysa, varför tjejer har svårare att socialisera med utomstående tjejer vid sociala evenemang såsom fester, mingel och dylikt. När man som kille kommer i nya sällskap med nya sociala konstellationer och hierakier kommer man oftare lättare in i dessa vice  versa släpper man även in killar betydligt oftare än av tjejer verkar göra. Något som känns väldigt vanligt är att tjejer har sitt gäng, ofta känner de varandra från barnsben, och när olika gäng träffas på evenemang sker väldigt lite interaktion dessa emellan. De ser istället varandra som hot och konkurrenter, talar nedvärderande om falska Gucciväskor eller dålig matchning av halsduk och handskar. Vad beror detta på egentligen?

Killar är möjligen mer flockdjursbenägna, vi är vana vid att vistas i likartade miljöer, exempelvis olika typer av lagsporter, om man tänker efter så sysslar tjejer betydligt oftare med individuella sporter än vad killar gör. Om vi drar det riktigt långt tillbaka i tiden då människan var samlare och jägare, dvs före jordbrukets tid. Då hade männen för uppgift att jaga och kvinnorna att vara i hemmet och tand om detta. Detta medförde att männen var tvugna att lära sig att samarbeta och interagera för att lyckas med sin jakt. Kvinnorna hade husbestyr som uppgift, hålla reda på vad som hände i byn, senaste skvallret och upprätthålla hemmets status. Här har vi möjligen en förklaring för kvinnors intresse idag av just skvallertidningar. Är svaret en uråldrig överlevnadstradition som sitter i än idag?

//Bayou Billy

Sprutar ute eller inne..

Kvinnorna är förbryllade! Det är dags att göra avkall på vår hemlighet: Varför vi män väljer att spruta i musen och ibland utanför.

Jag personligen tror att utfallet är situations-anpassat, men ingalunda ett ad-hoc beteende. Det är inget val som vi spontant gör precis när vi skall komma. För även om vi inte medvetet bestämt var satsen skall landa, så har vi ändå, om nån skulle fråga.. redan gjort ett val.

Vissa kriterier är påtagliga för om det skall sprutas ute eller inne. Jag tror att egenskaparna hos bryden är avgörande för valet av plats för sperman. Ett random engångsligg kan i större utsträckning räkna med att få satsen på sig. Ett knoll som vi vet äter p-piller kan i istället räkna med att få satsen i sig. En flickvän får alltid satsen i sig om inte annat önskas..

.. mitt resonemang emanerar således i att spruta någon i musen är ett ställningstagande, där vi som män sänder signalen om tillgivenhet. Man kan säga att om du som tjej får satsen i dig, så tycker killen om dig lite mer än tjejerna som han sprutar på.

Jag vill dock varna er tjejer för att uppmana en kille att - "Åh..jag vill att du kommer i mig!" .. den meningen är både osexig och generar misstänksamhet. Hetrokillar går igång på meningar som "Åh, spruta över mina bröst" eller storsäljaren "kom i min mun". Egentligen vill killar alltid höra något i stil med de sista två uppmaningarna, och hör vi motsatsen så har ni tagit de hoppet ifrån oss, vilket så klart är osexigt.

Misstänksamhet grundar sig i de galna kvinnor som vill bli med barn med vem som helst, dom finns där ute och sprider skräck. Anekdoter om dessa kvinnor på förfester fungerar som spökhistorierna man berättade när man var liten och sov över hos nån kompis.

Kort och gott tjejer.. uppmana era killar att spruta på er.. och inom kort kommer vi spruta i er.


Puss och kram

//Tom ---- > dagens spöt Eilert Pilarm - Suspicious Minds


Bollen eller viket?

Gokväll!

Efter ytterligare ett rafflande Debatt avsnitt med Janne om Knutbysekten samt uppföljning av malmöpoliserna känner jag mig taggad för att tala ut lite. Den där Fosmo verkar vara en riktigt grym ligga-mästare, de var ju bara snygga milfs med i hela sekten, i synnerhet hon som snackade mest, het tyckte vi hon var jag och Tom. Tom hälsar ju på här i Sthlm veckan till ära, han har för avsikt att mounta 3-4 mottagliga kvinnor och tvångla lite på de med. Hörde föresten de senaste oxå, Hummus får ligga så lite så hon har börjat att tvigga! Tvångsligga kallar hon det, känns snuddande när en våldtäkt, men tjejer kan väl inte våldta?
 Knutbysektens ledning anno 1997, Fosmo spexar i vanlig ordning.

Jaja, den debatten ska jag inte gå in på. Istället tänkte jag fokusera på ett något udda ämne men som diskuteras lite då och då, nämligen "Bollen eller viket?" , ja vad tänker jag nu på, jo ibland kommer man in på diskussionen om hur man göra när man torkar sig efter det långa toalettbesöket. Rullar man då effektivt ihop toalettpappret till fina bollar eller sitter man sofistikerat och viker de ark för ark? Själv är jag en trägen boll-användare, Tom däremot han gillar att vika. Har även hört runt bland diverse tjejer, där finns en hel del bollar faktiskt. Dock verkar det över lag som att folk viker, eller iaf säger att de viker, för det låter lite finare anser de. Dock skulle jag vilja kommunicera ut ett ökat användande av bollen på grund av följande, med bollen minskar man risken för att snudda vid ställen man inte vill snudda vid då man approximativt befinner sig åtminståne 2-3 cm ifrån, med vikmetoden är man 0,2-0,4 cm ifrån. Vidare ur miljösynpunkt så använder man inte lika mkt papper samt tidsoptimeringen, det går betydligt snabbare. En kompis jag diskuterade detta med menade på att de möjligen hade med uppfostran att göra, hans mamma hade tydligen instruerat honom detta i tidig ålder och därefter applicerat det i resten av sitt liv. Han körde till och med något som blev uppkallat dubbelviket! Du tar här 8 ark, viker de till 4 sedan till 2, gör ett drag och sedan viker du till 1 och gör ett sista drag. Detta låter faktiskt riktigt riskabelt ur snuddsynpunkt och dessutom både tidskrävande och miljöfarligt. Kan det vara så att toalettpappersföretagen medvetet förmår befolkning till ökad papperanvändning genom viktekniker? Lilla edet har ju mycket papperstillverkning, här har vi en av deras gerilla-marknadsföringskampanjer.

Med detta signar jag ut och sätter mig lite och idlar framför booken ;)

Over and out

Bayou Billy

Hemligheten bakom kluns

Hej körda vänner

Hade en go klunsrunda igår, upplägget var fyra pers som beställde in öl-rundor på ett flott hak i Sthlm som heter Hotellet. Förloraren av klunsrundan betalde därefter hela rundan, deltagare var jag samt Tom och två ytterligare vänner. 8 rundor blev totalt inbeställda, hur många förlorade jag 0! Sjukt nice var det, både fick bekräftat både min vinnareskalle och alkolism.

Det jag nu funderar över är om det finns någon hemlighet med kluns, vi hade mycket snack om att man alltid går ut med sten på första rundan och därmed aldrig ska öppna med sax. Vidare på andra rundan bör man överväga vad den andra tänker och hela tiden tänka ett steg till. Har även klunsat med lite tjejer, givetvis om att ligga eller bara avsugning, här förstår jag inte varför tjejer inte verkar ha ngn vinnarvilja eller strategiupplägg, de bara klunsar på o hoppas på det bästa. Har killar mer vinnarinstinkt? Och är de mer strategiska? Finns de ngn som träffat en tjej som är bra på att klunsa?

En annan fråga som oxå ofta blossar upp under klunsdiskussioner är i vilken ordning man ska uttala synonymen Sten Sax Påse.

Gokväll klasskamrater

Billy But

kom igen nu "plötsligt händer det"

Sitter i ett avskilt rum på ett universitet någonstans i Sverige. Jag har dragit runt i dessa lokaler lite för länge, lite för ofta och kanske också lite för sturskt. Flera jag känner har flugit iväg med fina jobb med en kandidatexamen i bagaget, en sådan rackare håvar man in på 6 terminer. Jag, min dumme fan, jag är sitter här och möglar på min 10:de termin...

Jag skyller så klart allt på gay-finans-lordsen på andra sidan atlanten. Men jag känner att snart kommer än vändning även för mig, kanske tar jag över vaktmästarens roll här eller scannar fakturor på bilprovningen nere i stan. Jag har ingen aning, men det är nåt på gång, det ligger i luften.

Fram tills dess.. .. skall jag hata den här skolan. ..och mitt studielån.




Med varma hälsningar

Tom// Dagens Spot --- > Blame it on the boogie - Jackson 5


God morgon ...

.. och god ny vecka..

Jag har lite bråttom så jag tänkte be en ung Eddie Murphy sammanfatta det vi kallar för Fittfällan.

På återseende.

/Tom ---- > Dagens Spötify tillägnas malmöpolisen .. Police and Theives - Junior Murvin


Helgens Hummus

Återigen har Hummus varit i farten, vi är oroliga för hennes hälsa. Hon har betalat ett högt pris för kärleken. 
Vi ville därför göra henne lite fin så hon kanske kan träffa någon ny. Vi hoppas verkligen det ordnar sig för henne.





Ha en mysig söndag

Kram

//Tom --- > Hallelujah - Leonard Cohen



Begreppet "tvångla"

Då var man igång igen, 4 öl och en shot senare, mår man prima igen, dubbelpipan är ett faktum. Ikväll ska jag antagligen göra en liten studie i tvånglande, tvångshånglande även kallat. En god vän till mig brukar tillämpa denna metod, han säger att han det då och då resulterar i lite upprörda ord och enstaka gånger får han sig en lavett, men att det är mycket bra i ligga-synpunkt. Han menar på att man kan höja sin ligga-ratio med 10-20%, därmed måste en studie till för att se om vi kan styrka dessa uttalanden.

Upplägg: 10 random tjejer, tvånglande --> outcome är hångel tillbaka, upprörda ord, lavett. Rapporterar imorgon då jag sammanfattar allt i ett pro memoria. Eventuellt känner jag att man kanske kan behöva byta spelrum och inte köra samma bar/klubb hela tiden. Man vill ju inte ha 10 upprörda fruntimmer efter en!

Avslutar med ett blondinskämt såhär på kvällskvisten.

Ses i vimlet!

//BB

Ogött att vara bakfull

Igår var jag oxå fantastiskt full, idag är jag fantastiskt bakfull. Precis som Tom sa det de sjukt gött att vara full, men kanske inte lika skoj dagen efter. Varför inte det? Tänk om man kunde vara full hela tiden? Såg för ngn vecka sedan Filip och Fredrik, när de skulle vara fulla på jobbet, tänk vad kul livet hade varit då, förena "nytta med nöje", som Alejandro Fuentes Bergström sa 2006.

Orkar inte klura ut mer att skriva, tänkte bidra med en fin låt och en tjock man såhär i bakfyllans iver...

Israel Kamakawiwo - Somewhere over the rainbow

//Billy

Carpe Diem

Har ni tänkt på va gött det är att vara full? .. här sitter jag nu, lite full.. och det är fasen gött.
Jag känner nu en nära relation till de som valt alkoholen som en livsstil.. .. jag förstår dom...
Jag menar, det är inte konstigt att det finns så många alkoholister när det är så jävla gött att vara full.. man tar dagen som den kommer.. man lever i nuet.. göttar sig bara.. som en katt som ligger på rygg och blir kliad på magen.. ..man har det bara gött..

Tänk på det... tänk på det när ni väljer bort att leva i nuet .. tänk på det när ni inte super mitt i veckan.. jag säger som de gamla grekerna... fånga dagen, carpe diem!



//Tom .... Dagens spotify ---> To be with you - Mr. Big

Spotify som inte fungerar :S

Eftersom Tom´s olika Spotifylänkar inte alltid fungerar ska jag här ge er lite fredagsmys från tuben:
Almadrava - Land of eternal sunset

Håll till godo kära vänner, snart vankas de AW ;)

//Billy

Tom i monolog som sin förra flickvän

monolog

// Bayou Billy

sms-konversation: Billy - Tom

6/2 kl 00.42, Billy: Monsterinlägg precis om polisen i malmö och deras uttalanden.

6/2 kl 00.50, Tom: Bra och insiktsfullt inlägg.. Du visar både en djup och förstående sida.. Det är kanske såna här saker vi border skriva istället?

6/2 kl 00.52, Billy: Vi kör lite både och, hetsar lite tjejer så de stör sig. Sedan skriver vi djupa saker så det blir kåta, Eller?

6/2 kl 00.55, Tom: Haha, jag lägger upp denna konversationen imorgon.


Godmorgon vänner och välkomna till Bröderna Brutus.



//Tom (dagens spotify) Nothing compares 2 U - Sinéad O'Connor

Malmöpolis: "-blattarjävlar"

Såg precis programmet Debatt på ettan, snackades hej vilt om de tre Malmöpoliser som uttalat sig kränkande,"blattarjävlar" och "apor", något drastiskt får man erkänna, givetvis fel. Varför uppstår detta över huvudtaget? Nu ska vi visa prov på empatisk förmåga, dvs förmågan att kunna sätta sig in och känna hur andra människor känner.

Allt inleds med att en moské läggs ner i Rosengård och detta leder till upplop, flertal gäng kastar stenar på polis och räddningspatrull och det råder stundtals undantagstillstånd, tror jag ngn sa iaf. Givetvis är det fel av ungdomarna att kasta sten mot polisen, allt är ju en ren soppa.

I tevepanelen satt ngn högt uppsatt poliskvinna och sa usch och fy och detta hade jag inte en aning om, GIVETVIS säger hon detta skulle hon säga NÅGOT annat skulle hon blivit sparkad, eller uthängd ngt enormt i media. Ingen där inne kan ju sympatisera med vad som sades, trots detta hade det enligt uppsago kommit in massor med mail som sympatiserade. De tog upp en kort intervju med en polis som kunde förstå att man i vissa stunder uttalar sig på sätt och vis man egentligen inte menar här är ett försök till förklaring. En ytterligare person som sa en hel del vettiga saker var musikern och pedagogen med utländsk härkomst, han sa att detta är inte något särskilt för Polisen detta speglar samhället i övrigt, vilket ju är mycket sant. Det är ju denna attityd som råder i landet inte bara bland svennar utan även bland andra invandrare. Har själv flertalet invandrarkompisar som uttalat sig om att inte släppa in mer nu, lite paradoxala med politiskt korrekta Sverige är att de är ok för en invandrare att dra ur sig totalrasistiska uttalande om andra invandrar samt om svenskar. Sedan fanns smalmöpolischefen eller vem de nu hade på telefon han svamlade bara en massa skit, sa ju inget konkret, och ett massa snack om värdegrund från höger o vänster.

Jag tror att, råder det undantagstillstånd, med upplopp i flertalet dagar, tillsammans med den syn som finns i samhället idag och en inkommande lågkonjunktur, som någon tog upp i sms. Så ja då blir ett sånt uttalande produkten av dessa fenomen. Jag tror verkligen inte Svenska polisen är direkt erfaren eller jättetränad för att handskas med upplop, se bara vad som hände under Göteborgskravallerna. I pressade situationer handlar människan inte rationellt hur mycket hon än vill. Släpp in den högt uppsatta poliskvinnan tillsammans med gaylord-skribenten i upploppet som pågick och se hur de hade reagerat, kanske inte med dessa uttalande men möjligen inte helt rationellt de heller.

Jag tror även precis som pedagogen nämde att detta är ett klassproblem, vi har alltid haft olika typer av klasser i samhället kalla de vad du vill lägre eller högre. För 50 år sedan såg alla etniskt likadana ut, det som skillde var kläderna. Samma problem fanns då som idag, sociala problem, utanförskap, kriminallitet med mera. Skillnaden idag är att många av de olika klasserna har fått ett etniskt utseende med de blonda bratsen i en hörnan till de svarta nattstädarna i andra och därmed förstärks förutfattade meningar mycket enklare vilket bidrar till ökad allienation.

Hur ska man då lösa detta? Har någon lyckats med det? Hur lång tid tar det? Det är uppenbarligen ett väldigt svårlöst problem eftersom inget modernt västerland har lyckats med det ännu, inte i någon större utsträckning iaf. Vad det beträffar tid ser jag på de "invandrar"-vänner jag har, detta är ofta 2:a eller 3:e generationen, här kommer vi etniska och sociala grupper närmare varandra. Här har vi kanske svaret, på något sätt måste vi gemensamt känna samhörighet och ha lite historia ihop.

Det lite oroväckande är om jag tittar tillbaka på min livstid, på dagis lekte man oavsett urspung, var kanske en fördelning 30/70 invandrare/svenskar. Skolan 1-6, umgicks man fortfarande, även om man inte bodde på samma områden, snacket om svennar och blattar fanns redan då men inget som någon tog illa upp. Sjuka var att alla tyckte det var ett bra sätt att dela upp fotbollslagen på, vi var ca 50/50. Högstadiet, började segregationen till en viss del, de häftiga, bestod av alla invandrare och ett litet antal svenskar. Nu uppstod ibland bråk, men över lag vågade ingen uttala sig negativt om invandrare. Jag tror personligen att grunden för stereotyp "blatten" hos dagens svenskar byggdes här, tänk bara på alla de etniskt svenska som blivit rånade på sin mobil under åldern 10-18 av ett gäng med invandrarbakgrund, vem tror ni de röstar på idag när de är 20-30 år? Vidare kom man upp i gymnasiet, nu delades det upp nästan helt och hållet, kvar i samhälls och naturklasserna fanns i princip bara 2:a och 3:e generationens Jugoslaver, forna Jugoslavien. Det var även här som man kunde urholka vilka som skulle komma på kant med samhället. När man sedan tog steget upp på universitet fanns i princip inga icke svenskar, på sin höjd en eller annan adopterad. På en av sveriges största ekonomihögskolor (5000 studetner) fanns det en svart kille, sjukt va (Nu bortser vi från alla kinesiska utbytesstudenter som fullkomlingen väller in).  Tar man sedan steget upp i arbetslivet så är andelen inom vissa branscher nästintill obefintlig. Med andra ord har mitt liv bara blivit mer och mer segregerat med åldern och då ser jag ändå mig själv som en väldigt öppen, förstående och välutbildad person där kanske man ska höja en varningen finger för var vi är på väg?

Tungt ämne detta, dags att sova.

Peace out

Bayou Billy

Min kusin är med i tidningen

Hej tänkte bara påminna om min kusin som är med i tidningen idag, rätt skön snubbe faktiskt, skönt tät. Har dyra vanor men ändå ett empatiskt hjärta.

//Bayou Billy

I would like to dedicate this song to Hummus och Blondinbella.

Det är en sån jävla härlig dag, så ni får en låtajävel till. Denna låt skall insupas i ensamhet och med en koppa kaffe.
Jag känner också att det är snart dags att posta min senaste sexchattning.. ..håll till godo, det kommer bli kvällens höjdpunkt

I say a little prayer - Aretha Franklin


Så satans gött att spamma, Puss och kram

//Tom

Dagens Spotifylänk


Vänner, här kommer dagens låt.

Iron horse - Fade to black


Med värme.

//Tom

Håller på Blondinbella

Som ny i bloggvärlden har jag nu susat runt lite bland allehand skribenter och kommit fram till att de e mkt snack om bantning och äta/träna. Stort intresse för detta är bland annat Blondinbella och Katrin Zytomierska verkar ha en rejäl pajkastning på varandra. I synnerhet verkar stackars Blondinbella få en massa pajer på sig. Det verkar nästan politiskt korrekt att störa sig, hata eller allmänt förakta denna tjej. Många uttalar sig om henne utan att ens veta vem hon är, räcker att de hör ordet Blondin (omvänd rasism finns det?). I vilket fall som helst står jag på BB sida, hon e ju en grym affärstjej, bara på sin annonsering drar hon in hundratusentals kronor i månaden, klart hon kan leva de glamourliv hon utger sig för att göra. Givetvis stör sig folk på detta, de svaga och osäkra, de avundsjuka och de som känner sig hotade.

De skulle tydligen ske en debatt hos Janne Josefsson där, Katrin o BB skulle sitta och diskutera vad de nu är oense om. Först sa BB ja, sedan ångrade hon sig och ville inte ställa upp, något jag har full förståelse för. Inte för att höja Katrins intelligens till skyarna men en person som är 31 år och som ska sitta och verbalt duellera i en tevesänd debatt mot en flicka som precis fyllt 18 år känns väldigt orättvist. Jag tänkte bara om jag själv skulle sätta mig i debatt mot en finnig liten skejtarkille på 18 bast o diskutera va fan han än vill så kunde jag utan tvekan trycka ner honom oavsett vad diskussionen hade ledit in på.

För att ta detta vidare, känns de som om Katrin, Karolina Gynning samt bröderna Schulman gemensamt gett sig in för att trycka till de lilla flickebarnet. Känns väldigt orättvist, ska därför göra lite motattacker på dessa svaga, osäkra och avundsjuka människor. De måste vara mina storebrorsinstinkter som kommer fram.

Kom precis på att detta nog är de mest emotionellt och empatiska inlägg som kommit hitintills, undrar vad det beror på? Kan de bero på att Blondinbella finns med på min topp-10 lista av ligg-bara kändisar?

Högaktningsfullt

Bayou Billy

PS.
Tom gillar din sång, tro de eller ej, skön att lyssna på en sån där bakfyllesöndag.

Fem-i-topp vs. dagens Spotifylänk



Eftersom Billy har fått för sig att göra nån fem-i-topp lista, som nyligen behandlade de sämsta låtarna genom tiderna, så har jag blivit ombedd att lyfta fram musik som kan bringa en djupare klang till vardagen. Därför lanserar jag nu "dagens Spotifylänk" , för er som inte har Spotify kommer detta inslag bara bli lite mer givande än Billys fem-i-topp lista, but still!

Länken nedan är det bara att klicka på, sen skall Spotify fixa resten.

Kjell Höglund - Gennesarets sjö


Hoppas det smakar..

//Tom

Jo, det var en till sak..

.. i helgen hade vi besök av Huzmuzen.. eller Hummus som vi kallar henne. Hon berättade att hon kände sig ensam och att livet torde vara mer än jobb, sex and the city och lösgodis. Vi försökte muntra upp henne med Golden strike-shots, men jag tror att hon innerst inne hellre hade velat få en kram och kanske håret flätat.


Här kan ni läsas Hummus blogg, den tycker vi mycket om.



Ha en bra dag

//Tom Glasbeck

Mobilsvar från Tom mitt i natten

Lyssnade av mitt mobilsvar innan idag, brukar göra det sådär en gång i veckan. Var totalt 8 st, varav 2 st från Tom i söndags morse, 01.56 respektive 03.20.

Det första meddelandet inleder Tom med att kommentera mitt automatiska svarande, och menar att det är onödigt att säga att det är automatiskt alla fattar ju att de inte är ngn gubbe som sitter o svarar åt mig mitt i natten, han slänger sig med frasen "-redundant information". Vidare frågar han mig om varför han ligger med tjejer han inte vill ligga med, egentligen, de finns tydligen tjejer som går från icke liggbara till liggbara i förhållande till mängd alkohol? Bör nog göras en studie på det framöver.

Meddelandet 03.20 är av ngt mer dekadent karaktär, nu tjatar Tom enbart om att jag ska byta ut mitt mobilsvar, som jag faktiskt kan hålla med om låter extremt propert och byråkratiskt. Han säger att goa gubbar kan inte ha sån skit.

Så alla som läser detta kan ringa upp mig på 08-6686987 (kopplat via jobbets televäxel) och lyssna av meddelandet och sedan tala in om det är bra eller dåligt, alternativt bara återkoppla här i comment-fältet.

//Bayou Billy

VB

KKBE11GT - Klart knullbar efter elva gin och tonic?

Brutus topp5 - Sånger från ovan

Från och med idag inleder jag brutus-brödernas topp5 lista, denna topp kan bestå av allt mellan himmel och jord men ska dock alltid kunna härledas till liggandets tecken. Mitt tema är bra liggalåtar på klubb med tillhörande dansmoves.

Placering:
1. Laurent Wolf - No Stress, utan tvekan den bästa låt för tillfället, enkel beat samt lätt att följa med sedvanlig stek-vev.

2. Pakito - Living on video eller Moving on stereo, två riktigt klassiska energilåtar de låter i princip likandant båda två därav den delade platsen. Här handlar det om att köra en rejäl mintuladdning på minst 10 shots alternativt en lina inne på toaletten. Sedan är de bara till att hoppa högst av alla, gärna vara lite stökig och trilla in i folk. Perfekt på T-bar.

3. Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Remix), här är det väldigt viktigt med korrekt mix, den vanliga 2008:an går nämligen lite sakta. Anpassad dans påminner om No Stress, men vevläget övergår snarare i slag under själva refrängen (Swedish hammer kallas detta move i Australien) man får passa sig för att inte sänka ngn i sin närhet korta tjejer kan ibland komma i kläm, dock är framgång en viktigt faktor och då gäller det att ta plats. "-Unnan eller omkom!"

4. Oh Laura - Release me (The attic remix), behöver jag ens motivera? Är i princip definitionen av steka/ligga-låt, spelas ofta på Caféet alternativt på Malmönations innergård under pågående efterfester.

5. Sister Hazel - All for you (hittade inget bra tub-klipp), enda låt utan rejält dunk men kvalar in på sistaplatsen eftersom det är en av de sista snabba låtarna som brukar spelas på T-bar, därmed högt liggafokus, sista chansen att jobba upp rejält med villiga tjejer på efterfest alternativt tvångla lite. Nu handlar det inte om så mycket dans, snarare stå o halvklänga på någon lika full tjej som en själv.

Happy Party!

Billy

Mens, är det inte lite 1985?



Mens, känns det inte lite opraktiskt? .. har alla djur mens? .. jag har i alla fall aldrig hört talas om elefantmens,  fast hade funnits så hade det säkert varit nån magisk kraft som man kunnat utvinna ur elefantmens. Kvinnor har haft mens sedan Nils-Petter Sundgren gick i shorts, och än har de inte kunnat komma på något sätt att tjäna pengar på fenomenet.. det är beklagligt. 

//Tom

Random-add undersökningen

Befinner mig som sedvanligt i en horisontell ställning såhär på söndagkvällen, efter en rejäl dubbelpipa. Sköt skarpt både på fredagen och lördagen. Gårdagsnatten bjöd på födelsedagskalas och sedan gjordes ett försöka att komma in på Spyan, dock var de proppfullt av människor med konstiga frisyrer, skrikiga kläder, nördglasögon and so on. Ju nördigare man ser ut desto mer hipp är man. Bankerlook får ställa sig allra sist. Så istället för att klubba gick jag hem och påbörjade en random-add/sms/facebook-chat marathon. Dessutom började min undersökning i just random-add som jag gör tillsammans med en före detta kollega att ge utfall.

Hon addade 5 av mina vänner (bara killar) och jag addade 5 av hennes vänner (bara tjejer), fram till idag 20.58 så har hon 3 accepts och jag 1,5 (2 som accepta varav den ena tog bort mig sedan). Varför är tjejer så tråkiga? Varför är killar mkt mer öppna och tycker detta är en rolig grej? Tror det får bli djupintervjuer framöver för att belysa denna problematik. Dock har detta inte någon jättebetydelse att hon fått fler accepts, i slutändan måste allt addande resultera i ligg, annars är det ju totalt värdelöst. Random add måste resultera i random ligg, måste få min före detta kollega att förså detta. Kommer med mer löpande statistik i undersökningen framöver.

Det kom mig även till känna att husmusen skriver om mig igen på sin blogg, verkar ju vara helt besatt av mig, projektion och förnekandet av hennes stalkande av mig är nästan lite obehagligt. Dock är det två vanliga försvarsmekanismer som människan har, så jag kan känna empati för hennes beteende. Vad ska man göra åt sådana saker? Tycker inte hon ska ta smsen så starkt. När det gäller sms mitt i natten, kör jag ofta rejäla salvor en si sådär 10-20 st, då får man ofta träff på något iaf.

Nej nu ska jag hjälpa Tom att välja film ikväll, han har en dam på besök. Funderar på att reka antingen mys eller action.

In dubio pro reo

Bayou Billy


RSS 2.0