Kvällsmat

Riskakor med pizzasmak och torkad Westfalenskinka ovanpå, vilken dröm, som en nyttig pizza typ! Och ett par skedar keso, kommer vara total rippad lagom fram till juni!

//BB

Gay-dag

Håller jag på att blig gay? Igår vad jag hemma o myste framför teven, för ngn timme sedan hade jag en ansiktsmask på mig och nu sitter jag och syr, WTF, att tilläggas är att jag även går på ngn form av stenålders/Atkins-diet. Vad håller på att hända? Nåja för att väga upp allt detta var jag på systemet och handlade ett helt flak öl och lite vinare. Ngn måtta får det allt vara. Ikväll blir de ngn form av utgång med Attack och Köttar-O, får se hur det kommer sluta, med tanke på deras nick-names tror jag på 5-ställe med obligatorisk efterfest på malmen sedan. Eventuellt kommer HP att närvara också, han är mkt svag för trosor, men vem är inte det?
Best asset panty - Gillar när man kategoriserar tjejer som tillgångar

//Bayou Billy

Roasting med Anna Book

Då ligger man hemma framför teven en fredag, det har nog inte hänt sedan Anna Book sjöng ABC. Såg föresten precis henne bli rostad, eller roasted som det heter på engelska. Vet att Schulmangrabbarna gillar detta påfundet som kommer från USA, men helt ärligt tyckte jag bara det lät totalt patetsiskt när deltagarna stod och drog dåliga skämt om varandra. Det hela är en ännu sämre kopia av "your mama" som går på MTV. När amerikanska ghettokids står o dissar varandra kan de låta ok, IBLAND, men på svenska är det bara ledsamt. Stäng ner den skiten SVT.

Nu är de Singing Bee på TV3, jävla skitprogram de med, man verkar ju inte ha missat ngt alls på att vara ute o kröka varje fredag under hela mitt liv sedan jag fyllde 18 år. Känns som om Singing Bee är ett "sponsorprogram", i klass med Semestersvenskar, dvs program där en leverantör av ngt pröjsar hela produktionen i utbyte mot att man smyger in deras produkt/service i hela inslagen. Så att man inte ska tro att det är reklam. Va heter nu den typ av reklam?

Nu ska jag glo vidare. peace

Bayou Billy

Äntligen - 50:öringen ska bort

Den 30 september år 2010 har vår svenska 50:öring satt sin sista potatis tack och lov! Äntligen, Riksbanken har undersökt vårt behov av denna peng och kommit fram till att 2/3 av oss svenskar inte vill ha den. Va fasen borde man inte basera ett sådant beslut på om det är samhällsekonomiskt lönsamt med 50 öringar, ur Riksbankens perspektiv, jag tror och hävdar att 50:öringen kostar samhället mer än den gagnar. Man gör väl inte en Sifo-undersökning beträffande om vad vi tycker om man ska sänka eller höja räntan och agerar därefter?

Skönt att den ska bort iaf!

//BB

Läste på vår syster-blogg

Vår syster Bambi, hennes blogg här, tar precis upp den där jäkla Wanja Lundby-Wedin, bara namnet Wanja påminner mig om ngn österikisk frastaskig husfru vars man har byggt små kojor i källaren där han huserar sina barn. Men i vilket fall som helst är det denna, inkompetenta kvinna som beviljat och godkänt fantasibonusen åt Schtekarn Christer Elmehagen. Han måste antingen var jävligt grym på "The hurricane tongue"-tekniken hämtad från American Pie eller så är hon fanemig helt jävla hjärndöd. Sedan står det i DN att LO-förbunden ger henne sitt stöd, jävla inavelspolitik (blir väl det om man har en man med kojor i källaren) , nej ut med Wanja och låt henne vandra på vägen mot Golgata och skämmas. Hoppas FI dundrar in en skön undersökning nu, de är tydligen bra till ngt iaf!

World peace to all my brothers and sister.

Bayou Billy

Earth Hour

28/3 - 2009 kl 20.30 lokal tid.

Fan de e ett jävla tjat om att alla ska släcka ner den 28 mars kl 20.30 , fattar ni vad mörkt det kommer bli och antagligen kommer massa kriminella handlingar gå av stapeln. Perfekt att göra inbrott i ngt av företagen som ska släcka ner helt och hållet, IKEA har säkerligen fetingomsättning den helgen efter löning och allt, ta en titt på Jönsson ligan dyker upp igen - Scenen inne på IKEA, de har alla pengarna i sånna rör som åker runt i hela komplexet!

Dessutom ska jag även kolla på Americas Funniest home videos på kanal 5 samma tid, det är avsnitt 401. Jag gillar i synnerhet programledarens återkommande "-remeber if you get on tape, you can get it cash", med den meningen blir alla mina fördomar bekräftade om den amerikanska mentaliteten, pengar, pengar, pengar. Fast hmmm, jag gillar ju iof oxå gröna sedlar, smått paradoxal slutkläm, men ändå ni förstår vad jag syftar på.

Sov så gott mina trollungar

Billy

Ansvar my ass - AMF lite mer att leva för

Christer Elmehagen, före detta chef på AMF pension har under sina 10 år på AMF fått 42 millar i lön samt 62 millar i pension. Lite väl saftig pension tycker folk, men va fan, han jobbade ju på ett pensionsbolag, klart han ska få en saftig pension så att han har lite mer att leva för. Det är precis som om man skulle beskylla kockar för att vara feta, de e ju inte så konstigt när det jobbar med mat och godsaker hela dagarna. Sedan lyckades han göra finscammen och undvika 8% nedskrivning av tradförsäkringen, bytte till en räntefond istället, snyggt när man sitter på skön insiderinformation. Är lite avis på honom, hade jag dock haft mina besparingar hos AMF hade jag plockat fram min gamla Winchester från 96- och påpekat mitt misstycke. Därefter ställt mig och dansat till följande låt:

David Guetta - Tomorrow can wait

Låt oss nu hoppas negativ ränta så att alla som lånar får pengar för det. Jag tror det är lösningen på alla våra finansiella problem, det eller att bara trycka mer sedlar, precis som man gör i Zimbabwe.

Mvh
Bayou Billy

Ta ansvar..

.. fan vad jag inte gillar folk som inte tar ansvar, den här snubben som kör med grovmönstrade vinterdäck mitt i sommaren ger jag inte mycket för.





//Tom

Tompa ft. ägardans

Att du lyckades hitta de gamla klippet Tompa, jag lyckades faktiskt oxå gräva fram ett på dig som du kan hitta här, du var en stekare redan då skulle man kunna sammanfatta det som. Jag kan faktiskt se likheter på dina moves då och nu, du gillar att inge "jag äger detta stället"-attityd.

Sov gott

Billy

Billy anno 1984

När Billy var yngre så fick han ofta oförtjänt mycket beröm. Detta har gett honom möjlighet att ha mycket höga tankar om sig själv trots mediokra prestationer. Här är ett klipp när han som treåring testar sin storasyster rock-ring och får som vanligt ett på tok för bra gensvar..




Men vi tycker om dig ändå ...

Kram//Tom

Lördagsaktivitet

Godmorgon, vaknade upp med en man i min säng, låt oss kalla honom nörden i galsögon. Vi var allesammans på de beryktade ställe Rose igår, igen, stället för den lite mognare publiken har jag fått höra. Det betynger mig mkt, jag har extrem åldersnojja, känner att ett bord på torsdags-Laroy är ganska befogat. Just nu lyssnar jag på Roland Cedermark - Pärleporten, gillar den tack vare intervjun med Göran Persson hos Filip och Fredriks Ett Herrans Liv, är dock inte bög-sosse. Bög.

//Bayou Billy

Den humanistiske misantropen

Nu har jag minglat på releasefesten samt avnjutit en trevlig kaffe i goda vänners lag, med två engelsktaliga finansvalpar. Om ni är sugna på boken kan mer information återfinnas här. Boken heter Den "Humanistiske Misantropen".

I Borås ligger en man för döden, någonstans i Göteborgs absoluta stadskärna bor en missnöjd höginkomsttagare och på morgontåget mellan Stockholm och Malmö sitter två personer med vitt skilda åsikter och diskuterar den samtida människan med utgångspunkt i världslitteraturens klassiska teman: kärleken, hatet, döden och religionen. Den liberale studenten Markus får grundvalarna för sin människosyn beprövade av en man han helt slumpmässigt mött. Han försöker bjuda motstånd, men har han tillräcklig kraft och kunskap att försvara sin syn på mänskligheten?


Nu ska jag till en polare, låt oss kalla honom för nörden i glasögon.

Mvh

Bayou Billy


Känslor

Jag vill inget annat än hålla med Tom, dock skrev jag om vårkänslor för några veckor sedan. Uppenbarligen kommer den senare i södern. Just nu ligger jag bakis hos en gammal kollega och väntar på ett mingelparty, det är release av en ny bok som ska släppas. Ganska gay, kommer snart göra reklam för den här, har fått erbjudandet att få ett gratisex i utbyte mote exponering på bloggen, ganska fair tycker jag. Föresten, en grej till, har ni funderat var ni ska spendera er Valborg? Lund är det klara valet, alla kommer vara där, stora namn, små penisar, alla.

Trefvlig förmiddag, glöm inte göra ett bra intryck.

//BB

Vårkänslor

Det är gött här nere i Skåne när våren nalkas, jag känner mig sprungen som ur en kokong. Den här vintern har varit ofantligt seg.. känner mig som en frigiven Joy Rahman nu när fåglarna börjat kvittra.. .. med våren kommer också vårkänslor.



.. avslutningsvis vill jag göra ett erkännande.. Jag sitter nu här hemma på mina 17kvm, ensam på studentkorridoren en fredagskväll och kollar på Så skall det låta. ... och jag tänker, Måns Zelmerlöw har nog en skön kuk, tror ni inte det?

//Tom

Janne från Öfvre Östermalm

De här klippet älskar jag, sjukt skön låt oxå, all heder åt Janne! Men den stora frågan kvarstår, den pågår oss skåningar emellan, vart fasen ligger Öfvre Östermalm? Kanske en dum fråga men ge mig gärna ett postnummer så ska jag hitta.se:upp det!

Janne Öfvre - Dricker alltid helrör, steker lite då och då ngn direktörsdotter från Täby eller så.

//BB

Ännu en vårdag med Sloggi-trosor

Ännu en solig vårdag i Sthlm och livet leker, jag ser starkt fram emot kort kjolar, uteserveringar, ljusa dagar och värme! Här kommer en trevlig bild:
Ass-competition.

Bilden är hämtad från denna artikel på skitblaskan aftonbladet, den handlar om att unga flickor lockas till att vika ut sig, sånna aktiveter tycker jag e helt ok, synd man inte kom på den idéen själv. Göra bizniz och samtidigt få stora möjligheter till att ligga, marknadschefen på Sloggi kvalificerar verkligen till det optimala jobbet ur liggakostnadssynpunkt som jag har pratat om tidigare. OCH det är garanterat en man som kommit på denna idé.

God eftermiddag

Bayou Billy



Sharp look - Dennis Rodman har talat

Kom föresten på en sak idag när jag gick och drog på min datorväska och mitt dokumentettuie, detta är motsvarigheten till tjejer som springer runt i höga klackar och ska verka business under veckodagarna. De ser lite mer sharp ut när de är helkittade i höga klackar, kort svar kjol, kavaj och en vit blus, gärna svarta markerade glasögon (Detta börjar låta som en porrfilm jag en gång såg, eller såg på ett par gånger). Uppenbarligen är de jobbigt att springa runt i klackar och vi killars motsvarighet är att vi ska envisas med att springa runt med datorn i bara ett litet fodral utan handtag alternativt ett dokumentettuie, varför gör vi detta? Det är ju inte praktiskt ngnstans, varför använder vi inte väskor istället? Nej vi vill också se trendigt sharpa ut och inte springa runt med ngn jäkla LTH/KTH - Arkad/Armada - Ryggsägg, teknologer har ofta ingen koll. Vi följer med andra ord "Vill man vara fin får man lida pin".

Kommer vi få ligga mer för det? Antagligen inte, möjligen klättrar vi lite snabbare i bizniz-ladder jämfört med andra miffon. Vilket i sin tur ger oss makt, pengar och inflytande, tre faktorer som alla kvinnor går igång på ... och då blir de ligga av! Såg föresten Filip och Fredriks - "High Chaparall" igår, de intervjuade Dennis Rodman, jävligt skön snubbe, han sa att det finns ingen man som tjänar mycket pengar och är känd som inte är otrogen. Han tyckte de var ok att vara de så länge man inte var det i sitt eget hus. Tycker han verkar ha en sund inställning till livet, en cool motherfucker helt enkelt.

Peace
BB

Tidsfördriv med tankafett

Precis kollat en dokumentär samt en långfilm. Först tittade jag på "Fängelsehärskarna - The aryan brotherhood", ganska intressant och skrämmande sjuk. Därefter var jag tvungen att titta på lite fiction istället, de blev "Punisher - War Zone" b-action i högsta klass, inget man vill se igen men skön avslappnad film, man behöver inte tänka så mkt. Tankade alla från Tankafett.com riktigt bra sida med bra speta på hastigheten, kan varmt rekomenderas.

Nu ska jag chatta lite med Tom istället och höra hans livshistoria.

Mvh
Bayou Billy

Jag tycker knark e skönt

Jag skulle söka på tuben efter ett gammalt skönt klipp från Varan-TV där Carl Bildt ligger i en morgonrock och säger "-Jag tycker knark e skönt, men jag vill inte att du ska hålla på med det", så jag sökte på "kark e skönt". Fick inte ingen korrekt träff, synade igenom alla och fastnade för denna, helt sinnesshow har den ngnsin visats på rikstäckande TV?

Ganska pinsamt förnedrande.

//BB


Vilken svensk är du?

Har ni noterat den senaste application på FB, "Vilken svensk är du?", hur orkar man sitta med den alla tjejer blir ju i vilket fall som helst Carola. Nej detta är ännu ett påfynd som sabbar newsfeeden för mig! Och den lär ju finnas kvar till alla mina snart 700 vänner har gjort den.

PS. Jag blev Lasse Åberg

//BB

Det finns bara en kung


Zlatans 2-0 mot Fiorentina.

Behöver inte säga mkt mer, desvärre inget ljud på klippet.

//BB

Förebild på Stureplan

Jag tycker det är bra med förebilder då vet man åt vilket håll man ska sträva. Magnus Tholén är en av mina förebilder, framförallt gillar jag hans krognotehistorik, ganska stark. Framgår i DI.se:s artikel här. Kort och gott var han finansdirektör som scammade loss 5 millar och sprutar mycket Champis på Stureplan, han dricker gärna Cristal med sugrör.

Tholén till höger, killen till vänster är den ena "Stureplansprofilen" som våldtog en tjej, observera att han inte är min förebild. John Källström heter han.

Nu ska jag kolla film, har tankat ner Far Cry, gillar lite sån b:ig action.

Over and out
Bayou Billy

Porrfilmsgranne och Toalettpapper

Två saker:

- Jag har en granne som kollar på porrfilm hela tiden utan att dra för gardinerna, han bara sitter i sitt mörka rum och tittar, spolar lite, tittar lite till, men runkar inte. E han sjuk?

- Jag funderar på om man bajsar upp eller runkar upp mest toalettpapper, kanske är lika mkt?

//BB

Bastu och SMS-attack

Var o bastade igår, eftersom jag var lite krasslig skippade jag badande i isvak samt tillverkning av snöänglar. Följande gubbar var på plats:

NJ - Värd för hela tillställningen.
DS - Dansade helnaken, var nog fullast.
AXE - Somnade under tiden nakendansen utfördes
MB - Diskuterade friskt våra gemensamma intressen, Italia 90 samt Margaret Thatchers avgång i November 1990.
BS - Stekte en hel del, gott!
C-FA - Hade snärtbattle med mig i en timme, han har stora bölder på sin höft idag, nice.
PR - Berättade för mig om hur man bäst optimerar deg.

Samtalsämne vid middagsbordet var i mångt om mycket tighta tjejer, pengar och hur goda kotletter BS hade lagat. Han berättade att han hade valt mellan BS-båtar eller kotletter, NJ hade personligen requestat kotletterna så så fick de bli. Efter middag, 3 timmars bastande och 1 timmes snärtbattle med C-FA blev de bingen. Då gjorde jag en rejäl sms-attack:

02.23 - Vadå? Pengar, jag gillar gröna sedlar. (Tjejkompis)
02.41 - Om man hade ett företag som gick plus... (Tjejkompis)
02.43 - Hur länge undrar Dennis Krona (Tjejkompis)
02.44 - N----r (Polare)
02.45 - Bög (Polare)
02.45 - Va fan kom igen nu (Tjej i tel.boken troligen från Sollentuna)
02.46 - Är nr 046 (Tjej i tel. boken troligen från Lund)
02.47 - Hoppas på det bästa (Tjejkompis kontakt för evenemang)
02.48 - Hälsa Sofia (Polare)
02.48 - Vi undrar var e du (Tjej)
02.49 - Varför (Tjej från Island)
02.50 - E allt chill (Tjej i tel.boken troligen från Skåne)
02.51 - Jag kommer hem imorgon (Tjejkompis)
02.52 - Chilla (Tjejkompis)
02.52 - Chilla (Tjejkompis)
02.57 - Inte ok, hör av mig imorgon ... Ihåll koll på allt nu (Tjejkompis)
02.58 - De är stenkastare (Polare)
02.59 - Skurkar ute hos en polare ... ;-) (Tjejkompis)
03.02 - Bla bla bla (Tjejkompis)

19 sms på typ 40 min, rätt bra jobbat om jag själv får erkänna, är mest nöjd med de första, skön formulering. Om de är ngn som känner sig träffad får ni gärna hojta till. Ska försöka summera hit-rate och svarsfrekvens framöver, nu ska jag laga mat eller dylikt.

Mvh
Bayou Billy

Herr Trött och Fru Pigg



Det här är ju en gammal spaning... men jag har fasen ändå inte fått den förklarad för mig.
När sexuellt umgänge idkas mellan man och kvinna så tenderar mannen att bli trött.. .. rent av sömnig. Medan kvinnan blir pigg.. .. (denna plötsliga extra energi brukar mynna i att kvinnan vill umgås lite, prata och mysa.. fan va jobbigt det är när man bara vill sova).

Jag har många gånger funderat på hur det kommer sig att vi människor är skapta på detta sätt. Vilka förhållanden har gjort att dessa egenskaper har växt fram?

För länge sen spann jag fram en teori, jag skulle vilja testa på er läsare. .. Jag tänker mig att då våra anfäder levde i ociviliserade samhällen, och när den sexuella relationen mellan man och kvinna kanske inte alltid bestod av ömsesidiga känslor. Jag tänker mig följande scenario..

En man, ser kvinna.. slår ner henne med en påk.. ... släppar hem henne.. idkar könsumgänge.. .. och efter utlösningen så somnar han. Då! .. när det verkligen behövs.. så har kvinnan fått extra energi, nu kan hon kanske fly tillbaka in i skogen.. Vad tror ni? kan det vara en rimlig förklaring?


Tänker också att om jag hade blivit våldtagen.. så hade jag fasen velat ha lite extra energi efteråt... tanken slår mig nu att om jag faktiskt skulle bli våldtagen, så att jag fick utlösning.. skulle jag då somna i armarna på min överman? .. .. kvinnor skall i så fall aldrig mer tala om jämställdhet ..


Pussen och kramen

//Tom

"tycker du jag är tjock?"

Kom på att jag under den senare tiden lämnat ämnet förhållande och relationer och snarare fokat på nyheter alternativt att alla tjejer är gold-diggers. Det var ju inte detta som var tanken från början. Det kan bero på att jag inte haft ngt riktigt förhållande på över 2 år nu, man glömmer hur det var lite möjligen. Det volatila förhållandelivet, ena dagen är allt glatt som fasen och man mår toppen dagen därpå suger de mesta, när man inte är tillsammans med ngn så fluktuerar denna kurvan väldigt lite. I mina yngre dar var jag väldigt mycket av förhållandetypen, var tillsammans hur mycket som helst och var(är) en extremt erfaren pojkvän, kan alla knepen, när man bråkar, ska bli sams, hur man charmar svärmor på bästa sätt med mera. Dock har jag på äldre dagar hamnat i ett som jag skulle vilja definiera emotionelt vakum, jag blir helt enkelt inte kär på samma sätt som tidigare. Om det beror på trauman från elaka tjejer i tidig ålder vet jag inte, men faktum är att det nu är så. I 2 år har jag levt ett ganska friskt liv, vin, sång och kvinnor skulle man kunna sammanfatta det och personer jag lär känna nu har svårt att se mig som den lugna pojkvännen jag tidigare varit.

Dock kan jag erinra mig om lite problematiska frågeställningar ni tjejer ibland drar ur er, i likhet med "vad vill du med oss?", en väldigt snarlik fras är "vad känner du för mig?" det kan också vara "vilka är mina starka sidor?" eller klassikern "tycker du jag är tjock?", på den sistnämnda är man i princip fucked, oavsett hur man svarar och hur SNABBT man svarar. Säger man för snabbt, nej, då tycker tjejen att det är alldeles för inarbetat. Tänker man efter en sekund så menar de att man tvekar och menar på att man inte ska behöva tänka efter. Jag skulle vilja tillägga att jag är en fruktansvärt ärlig människa, jag har lärt mig med åren att vita lögner bör brukas vid adekvata tillfällen. Detta fick jag erfara när jag i min ungdom, verkligen ungdom, fick frågan av en lite mulligtjej om hon var tjock, då svarade jag ärligt, "typ ja" och sedan när jag insett va fasen jag precis kläckt ur mig försökte rädda hela situationen med ngt i likhet med "men du är så söt ändå". Fan reflekterar över detta än idag och kan känna lite skuldkänslor.

Jaja, nog om detta för ikväll

Godnatt Godnatt

Bayou Billy

Birgit Rausing århundradets Gold-digger

Läste att Kamprad klättrat i Forbes världens rikaste man ranking, han har nu klättrat från 7 till 5 plats. Starkt jobbat gamle IK, Bill Gates hade återigen gått om Buffet som världens rikaste. Tittar man sedan på den kvinnliga sidan har vi svenskar faktiskt 6e platsen, Birgit Rausing, arvtagerska till Gad Rausing som skapat sin förmögenhet genom Tetra Pak. Ser ni ngt här? Ser ni att det återigen är mannen som är kreativ skapare och tjänar sina egna pengar medan Birgit Rausing fanemig är århundradets gold-digger, big credd, hon satsade inte på ngn sketen 100k/månad Stureplansstekare, nej hon tog det hela till ytterligare en nivå. Jag kan dessutom sätta min högra balle (i skåne innebär detta högra skinkan på rumpan) på att jämför man den manliga Forbeslistan mot den kvinnliga så har männen i större utsträckning skapat sin egen framgång medan kvinnorna gift sig till den alternativt ärvt den.



















Två kvinnor som spelade i samma liga, en kom lite längre än den andra, hur kommer det sig? Handlar det möjligen om personlighet än bara utseende? Inser även att Birigt antagligen hookade Gad i hennes mer vitala dagar.


//BB

Sommarplaner

Det här ser jävligt gött ut, hit funderar jag på att sticka i sommar, ska man köra 2 eller 4 veckor? Är en ren investering i liggachanser.

The Yacht week vecka 30-34, utökat med Grekland nu verkar det som.

//BB

Fucking kollage-bilder

Köp en kamera och ta ett gruppfoto istället.

Nog för att jag älskar Facebook, men snälla, SLUTA med de fucking kollage-bilderna där man taggar alla sina vänner, och sedan kommer de lustiga kommentarer såsom:
 - "Av alla dessa gubbar så blir man the gossip!!! inte riktigt nöjd med det."
 - "HA ha Alltid hungrig!! HA ha det skulle bossen se!".
Tror jag har 7-9 sådana bilder i process bland mina vänner för tillfället, sabbar all annan intressant trafik, tex vem som blivit singel, vem som sitter på tåget till Gällivare och så vidare.

God natt igen, 5 koppar kaffe bidrar med sitt.

//BB

Lillaäxtra och bloggläsare

Funderar mer o mer på dessa välbesökta bloggar, hittade eller snarare blev skickad en blogglänk av en gubbkåt polare, låt oss kalla honom Mr Crown. Det är en 19 årig tjej som dagligen viker ut sig, i trosor, bikini, porriga outfits samt berättar om sitt dagliga liv. Ingen mästerskribent, lite fjortisskrivande, helt normalt för den åldern hon besitter. Först tänkte jag, hur kan hon ha så satans mkt läsare? Sedan tänkte jag lite vidare, varför läser jag den och tittar på bilder och videoklipp? Samt skickar vidare till polare på msn! Jag har redan snuddad på ämnet tidigare om varför snygga tjejer i 18-20 års åldern får så många läsare. För oss killar gäller de att kolla på snygga tjejer, för tjejer gäller de att hitta ngn de vill identifiera sig med. Men ett ytterligare steg som slog mig när jag såg en gammal Slitztidning ligga bredvid var att, de exposidorna på nakenmodeller man får där med lite intervjuer för 50 kr en gång i månaden är ju vad man får här varje dag, GRATIS! Bingo Rimér och company kommer inte behövas i framtiden för att mätta denna efterfrågan, tjejerna kommer göra det själv. En annan lite rolig grej är att denna donna också kommer från Kalmar, samma ställe som dåren BB06 Jessica. Tycker mig även kunna identifiera lite likheter dessa två emellan.
Ärligt talat grabbar, vem är inte avundsjuk på detta geni? Hade kunna tänka mig en grön tatuering på armen i utbyte.

Sov så gott alla trollungar,

Bayou Billy

Puffa

Stör mig på den svenska facebooktexten, "wall" heter "logg" och "poke" heter "puffa", var tvungen att kolla upp vad norrmännen har för mongolidisk översättning på sin bokmål. Det visade sig vara "veggen din" och "poke tilbake" lite internationellt sådär, inte lika retarderat som att puffa. Jag trodde helt klart begreppet poke var lika uppenbart att använda som random , uploada och calla (poker) men tydligen inte. Har bytt till brittisk engelska nu bara för att slippa detta moment, hänger jag för mkt på booken?

//BB

Big Brother när det är som bäst

Fråga mig inte varför jag sökte på "big brother" på tuben, och varför jag snöade in mig på säsong 2006. Verkar som om jag missat detta helt, antagligen är det för att jag inte var i Sverige den våren de sändes. Iaf så har de med en sjukt omogen, tight och man får väl även tillägga ganska slynig svensk blondin, som vanligt. Hon tar upp extremt med plats och verkar bråka med precis alla, denna säsongen gjordes tillsammans med norrmännen, klippet nedan är det den 17e Maj, skrattade mig till sömns, förnedringsteve när det är som bäst:

Big Brother 2006 - Jessica och Linn bråkar

Bör även tillägga att denna tjejen i ett annat klipp (måste logga in för att de ska fungera) ligger ganska friskt samt utövar lite BJ, slutligen vann hon hela skiten och köpte silikonbröst för pengarna och vek ut sig. Detta hade hon redan planerat.... Nice :)

Mvh
Bayou Billy

Snart 700 vänner

Nu har jag snart 700 vänner på Facebook, det känns bra, jag gillar att ha många vänner, ytliga säger ni då! Du pratar inte med alla! Nej, klart fan jag inte gör det, de hinner man ju inte med, dock tycker jag de e lite skoj att titta vad folk i min omgivning har för sig, kalla de stalking eller vad ni vill, de e ju trots allt valet att gå med i FB och att exponera sig, klart folk kollar! Läste i ngn undersökning för länge sedan att om man hade över 700 vänner på FB då var man inte normal, jag frågar mig själv: Känner jag ngn som jag anser är normal, dvs en person utan några avvarter, nej det gör jag faktiskt inte och då har jag ju nästan 700 exempel att titta på. Oavsett hur normala människor verkar så finns det alltid ngt litet som gör de lite onormala. Det är det som är de intressanta med beteendets mångfald.

Fan detta måste vara ett av mina bögigaste inlägg.

//BB

Gittar, brunkräm och pannband

Efter ett år på nacken i Sthlm har jag kommit i kontakt med lite nya begrepp och fenomen, bland annat att det finns så kallade Gittar, tjejer från förorten och kranskommunerna vilka piffar upp sig rejält och sedan åker in till "Stan" där de både shoppar på Drottninggatan, festar på Ambassadeur/Soap och käkar, exempelvis då på de ngt frasiga Kungshallarna. Tydligen finns de Täbbar också, det är samma som Gitt fast då uttryckligen från Täby. Koko Kintyre brukar kommentera dessa. Ett roligt fenomen med Gittarna är brunkräm, ju längre från Sthlm-centrum desto mer brunkräm.
Täbb till vänster och en Gitt från Vallentuna eller Åkersberga till höger.

Sedan är de just nu också ngn modesnurra på att ha ett tunt pannaband, aka innebandysnöre, när man går ut. Egentligen borde man tycka detta är ganska B, men av ngn anledning gillar jag det. Antagligen för att jag oxå kommer från motsvarande sthlm-kranskommun i Skåne.
Solna-tjejer, hon till höger, ganska trendig, EXTREMT söt, klart flickvänsmaterial

Så nu lutar dagen mot sitt slut, Tom har sumpat sin mobil, får ta ett snack om hans uppdaterande framöver.

Godnatt vänner

//Billy

Sisyfosarbete

Kung Sisyfos skickades av Zeus ner till dödsriket där Hades härskade. Han fick här ett erbjudande att få komma hem igen, detta innebar att rulla upp en stor sten för ett berg och placera stenen på toppen. Det som Sisyfos inte visste var att detta berg  var så spetsigt på toppen att stenen alltid kom att trilla ner och han fick börja om från början hela tiden.

Begreppet Sisyfosarbete slår mig då jag tittar på denna video från demonstrationerna i Malmö, de personer som står och sparkar på en pansararmerad buss, helt ärligt tror de att den ska gå sönder ngn gång? Patetiskt.

//BB

Internationella kvinnodagen

Så, nu har man vaknat till liv efter dagens bakfyllekoma, de blev lite tillställning i hemmet med Spotify-Quiz (ngt som Tom har influerat mig starkt med). Jag köpte 18 Pripps Pure och 2 vinare igår, inget är kvar idag, tur att de var light-öl iaf. Nu har man nästan missat hela den "Internationella kvinnodagen", är det ngn som bryr sig? Finns det en mansdag? Jag gjorde lite research och det visade sig att ja det finns en mansdag, det var 1999 som Michael Gorbatjov den gamle rackaren kom med denna briljanta idé. Dock har den inte implementerats riktigt överallt, exempelvis inte i Sverige, världens mest jämställda nation. Känns som shit the same, kvinnor får en dag om året resten av de 364 dagarna tillhör ju oss män. Ska skicka lite grattis på din dag till alla tjejer i min telefonbok, kanske kan få mig ett ligg på köpet nu när man är sådär härligt bakiskåt. Det eller en signal Lena Handén.

Någon form av feministsymbol, tänkte det kunde passa idag.

God kväll,

Bayou Billy

Gästblogginlägg: Jack Sparrow

God kväll mina damer och herrar,  jag har fått äran att gästblogga på denna utomordentliga site. Mitt namn är Jack Sparrow, känd från filmer samt managementkonsultbranschen. Ikväll skall jag vägleda er till Rose.
Jag i förhandling med min senaste uppdragsgivare General Motors beträffande Trollhättanfabriken

Best practice... ett vedertaget begrepp i min branch. Men vad innebär egentligen Best Practice på Stureplan?
Att vara managementkonsult på Stureplan har sina fördel. Dels har vi hög konsumtionsförmåga och dels hög liggafaktor, korrelerar detta? Dock är vi alltid i kamp med corp killarna (NEJ... det finns inga corp tjejer, eller managememtkonsult tjejer... i alla fall ej av kvalitet!) om att få tjejerna upp i brygga. Vad är det egentligen med brudar på Stureplan och guldkort? Så fort man skakar guldkortet, eller Omegaklockan för den delen, så är det som om alla tjejer runt omkring en börjar förbereda sig för att bli upplapade i "bryggan".

Av rent studie syfte anbefaller jag alla Stureplanstjejer, aka gold-diggers och drink-luder, att besvara denna fråga.

Varför går ni upp i brygga för guldkort och Omegaklockor (Rolex är ganska 1998)?

Ha en gemytlig och framgångsrik afton bröder,

//Jack Sparrow

Vimmelbilder

Hummus hamnade på vimmelbilderna igår! Grattis! Lite bitter är jag för att inte jag fick vara med, jag gillar att synas, men varför? har jag inte tillräckligt stekig attidtyd? Är jag för ful? Haha, nej nej, måste boosta mitt ego, tittar man runt på vimmelbilderna i sthlm är 95% på tjejer, 4% på tjejer och en kille, samt 1% på killar, dessa killar är polare med antingen fotografen alternativt nattklubbschefen. Varför är det på detta viset? Varför visas bara massa tjejer upp? Allt handlar om cash-flow, klubbarna vill dra till sig de som spenderar mest pengar, och detta är INTE tjejer, killarna med dyra vanor är de som lägger en 10 k utan att bry sig. För att attrahera dessa måste man marknadsföra sig på rätt sätt, detta genom att bara visa upp massa snygga brudar på sitt ställe, aka gold-diggers och drink-luder. Hummus är dock ett undantag ;)

Fan, får bli champagne-galopp på Rose ikväll vid 01-snåret, då kanske man fastnar på ngn bild, de e ju mkt viktigare än att ligga. Ligga e sjukt 2008.

//BB

Vänsterbögar och tennismatcher för 2 millar

Den där tennismatchen, varför är de sån satans uppståndelse över den? En bunt vänsterpack kastar gatsten och är allmänt samhällstärande. Ohly och Garton startar en legitim demonstration med över 6000 pers, vilket miffo trodde att de inte skulle bli problem? Polisen gjorde en god scenarioanalys iaf och smällde på med 1000 konstaplar, fan de var ju en billig peng för staten. Låt oss räkna, antag 150 kr/h för en polis, antag 8 h jobb, antag skattekostnadsmultiplikator till 1,6 --> 150 * 1,6 * 8 * 1000 = 1 920 000 kr . Gött 2 millar o sjön för att några jävla gatstenskastande-palestinasjals-rädda-minkarna människor ska stoppa en sketen tennismatch. Tänk även på alla de som blev rånade, misshandlade, fick inbrott i sina hus under tiden, som i vanligt fall skulle unsättas av den polisbudget som nu användes till annat? De e säkert sjukt nöjda. Och all denna skit på grund av vänsterpartiets demonstration, VARFÖR INTE AVBLÅSA DEN FRÅN BÖRJAN?

Jag är ofta en resonlig människa, men när de kommer till politik och felutnyttjande av resurser kan jag bli helt jävla galen, jag ger en tusing till den som slänger en dyr ox-filé i ansiktet på Ohly, gärna när han står och talar inför en bunt bittra veganer. Filma och maila till [email protected] .
En god köttbit från Operakällaren, dock ska den till Ohly vara rå.

PS imorgon är det internationella kvinnodagen, undrar vad för skönt man ska dra ur sig då? Känner för ett inlägg som genererar mkt kommentarer ...

Ska snart supa ner mig igen,
Bayou Billy

Impression is everything

Har ni hört talas om "Impression is everything"? Detta kanske inte alltid stämmer, ibland handlar det om att leverera också!

Klockers !

Lycka till på era AW:n!

//
Billy


Pirate Bay och bakåtsträvare

Har suttit och funderat lite över den här Pirate Bay rättegången, där ansvariga för siten står åtalade för ngn form av brott, ett brott där de ansetts sprida copyrightskyddat material? De har med andra ord öppnat upp för miljontals användare att ladda ner illegal musik, är detta verkligen illegalt? Att göra detta möjligt? Ska vi kanske arrestera vägverket eftersom bankrånare flyr i bilar på vårt vägnät? Eller förlåt, får information i form av vägskyltar och kartor och gör det möjgligt för de att veta vart de ska köra? Alternativt sätta dit posten eftersom de gör de möjligt att skicka drogklassade preparat med deras paket?

Va fan ärligt talat, jävla parodi! Antipiratbyrån och alla andra jävla bakåtsträvare är bara en bunt ljushuvuden som inte vill följa med den tekniska utvecklingen. Likaså de som förespråkar att Spotify inte ska fungera, säg mig exakt vad är skillnaden mot att lyssna på reklambaserad radio förutom att du själv bestämmer låtarna? Fucking pundhuvuden är vad alla imbecilla konservativt bakåtsträvstänkade idioter är.

En fråga till när ska vi införa cash-kort, detta görs i exempelvis Hong Kong och Singapore? Som exempelvis kan användas i tunnelbanan eller för andra småutlägg? Är det år 2009? I Sthlm använder de fortfarande stämplar a lá  tillbaka till Sovjetunionen. Det sitter antagligen en gamla sketen gubbe i ledningen för detta som fortfarande skriver sina rapporter på en skrivmaskin från Facit.
Pc för Downs Syndromare aka 60 årig statlig chef

Nej tack och lov kommer förhoppningsvis kommande generation att styra upp denna jävla misär!

Trefvlig helg mina vänner!

Bayou Billy

Never underestimate the power of MSN

Har ni tänkt på vad gött MSN är? Har ni tänkt på vilket magnifikt program det är? Om inte så skall jag påtala potentialen i detta fantastiska program.

Man sitter hemma och myser i lugna vrån, man lyssnar på lite skön musik, dricker en folköl eller ett smaskigt chai-tea och i bakgrunden kanske TV:n som man stängt av ljudet på visar nyheterna . Samtidigt som allt detta sker, så kan man med lite förarbete sitta och flirta med flera tjejer parallellt. Man kan väga sina ord, man har tid för att komma med lite roliga skämt, man kan helt enkelt vara en helt annan person. Till detta har man kokat ihop en bild, som man med fördel har retuscherat lite i PS, som gör en ännu mer attraktiv än vad man egentligen är. Jag får nästan gåshud när jag tänker på vad gött det är, om det dyker upp något bra på TV, kanske börjar Rikard Palm rapportera om Palestina-konflikten, då... då säger man bara till tjejerna att man måste gå ut i köket för att ta en macka. "OK" svarar de, sen .. kan man i lugn och ro lyssna på Rikard. Sen säger man, Hej.. fasen va gött det är med macka. Så är man tillbaka i matchen.

MSN är och har varit grunden för miljontals liggachanser (och säkerligen hundratals oönskade graviditeter). Själv har periodvis chattandet tagit upp till 50 % av min vakna tid, man kan kanske säga att jag har ett stort bekräftelsebehov. Men framförallt har jag ett stort liggabehov. Har jag väl slagit klorna i någon över msn, så har jag en ganska bra avkastning.. Problematiken ligger snarare i hur man etablerar en msn-kontakt. ...

Ett sätt är att när man träffar en tjej på krogen, och man sedan dagarna efter börjar messa till varann.. då drar man iväg det här messet: Skall vi ses över msn istället? .. jobbigt att sms:a hela tiden" .. det är bra grejer. Det brukar funka. Det finns inga praxis i msn-världen.. utan man får jobba med de förutsättningar som råder... men .. .. men! jag höjer ett varningens finger. Fler och fler tjejer har också upptäckt kraften med denna kommunikation.. fler tjejer försöker därför också manipulera sina bilder.. sök därför på bryden över Facebook, Efterfesten, Stallet.se eller vad som nu kan tänkas vara aktuellt..

Lycka till .. .. och trevlig helg. .. och så en spötta på detta -- > Blame it on the boogie - Jackson 5



//Tom

Mr Nice och Linda Rosing

Vi har tydligen fått en konkurrent i våra vardagsbetraktelser om relationer, kvinnor, makt och pengar. Not so much nice heter bloggen och personen i fråga kallar sig för Mr Nice, får väl se hur det går. Vad man kan anaylsera av hans korta vistelse i blogg-världen är ett par barnsjukdomar såsom att gästboksinläggen inte fungerar och att länkar öppnas i samma fönster. En nybörjar med andra ord, hoppas denne har lätt för att lära iaf. Jaja nu till de jag tänkte skriva om först. Linda Rosings tevesatsning på kanal fem är en besvikelse säger kanal fems ledning. Den har inte genererat de antal tittar de förväntade sig (ber om förlåtelse för att artikeln är från aftonbladet) och inte heller inom rätt målgrupp! Men hallå, wiseguys, va fan de behövde man inte vara raketforskare för att kunna förutsäga, Linda Rosing är en total idiot och tillhör en av de personer jag stör mig allra mest på, i denna stör-lista ingår även Mona Sahlin som är det absoluta hatobjektet. Linda är 30+ och lever som en 16 åring, har barn och hela köret, mer oansvarig kvinna får man leta efter. Samtidigt tror hon att hon är eftertrafktad, frasig som få är definitionen av hennes utseende. Jag kan säga att inte en enda av de männen som så kallat "vill ha" Linda är där för ngt annat än att skapa sin egen fame och framgång. De killarna kommer ju få ligga hur mkt som helst när programmet är över! Ska nog söka till säsong 2 ändå, om det nu blir ngn.

//BB

Andra Bloggar - Schulman bla

Lade precis till ytterligare en blogg i vårt affiliate-nätverk, vi kör dealar med CPC på 0.4 kr, sjukt framgångsrikt koncept. Tydligen ska skribenten ifråga ha ytterligare en blogg, som driver sjukt mkt besökare där hon pratar om politik och ekonomi, ngn som har adressen så posta gärna den.

Sedan vi började skriva här har man blivit rätt nerkörd i bloggvärlden, har ett par man kollar varje dag, både mindre privata men även de stora givetvis Blondinbella samt 1000apors olika. Favoriterna på ap-sidan är utan tvekan KokoKintyre "Stureplans Vackraste" (Påminner lite om vårt koncept) men givetvis även Alex Schulmans tugg skönt, hans högintellektuella och ironiska humor tilltalar mig ngt enormt. Tycker mig även finna likheter här med vår egen, tittar man sedan Calle Schulmans blogg känns de som en nivå lägre, hans inlägg påminner om de jag drar iväg på bakfyllan eller då jag befinner mig i hjärncells-vakum. Måste även länka till ett tub-klipp som KokoKintyre lade upp idag, sjukt bra låt med tillhörande fine-ass-bitches.
Mickey Avalon - So Rich, So Pretty

I denna videon kan man även skymta en av mina andra favorit-tjejer P. Hilton ;) Där hade jag inte varit sen för att ge ett skott i råttan!

Goder afton

Bayou Billy

Blondinbellas nätbutik

Heta diskussioner, hoppas ni alla tar saker och ting med åtminståne en liten nypa salt ;) Hittade föresten länk till Blondinbellas nätbutik, vilken entreprenör hon är, schyssta produkter också! Föresten om man åker till Finland har man vissa förväntningar och fördomar, om dessa visar sig vara sanna, är det då ok att har fördomar?

Håller för tillfället på att lyssna sönder följande låt på Spotify, påminner mig om Troppan07 : Enur ft. Natasja - Calabria 2007

//BB

Vart tog fjärilarna vägen?

Tom snackade för någon vecka sedan om att man väntar på att de ska uppstå fjärilar i magen , skapade många comments, om tjejen är harmonisk och har en laid-back stil utan gnäll. Faktum är ju att han helt klart har rätt, dock skulle jag vilja addera lite fördjupning i det hela. Jag hävdar att relationer oavsett stadie i tid handlar om en ständig obalans, vissa pratar om ett spel, mellan de två involverade invidiverna, det jag menar är att det alltid är någon som har "makten" i relationen. Makten hamnar hos den som har minst känslor för den andre alternativt hos den som kan framtstå som att den har mindre känslor. I detta fallet var de ganska uppenbart att Tom hade makten, tjejen som frågade "Vad han ville med de (oss)" var kanske trött på att få ett samtal 03.46 varje fredag för ett sista-utvägen ligg alternativt att bara på söndagarna få lite mys, då med en allmänt grogg-trött man. Men ytterligare ett faktum, vilket Tom också påpekar är att om hon ville få ut ngt mer som en stadig tillsammansrelation skulle hon aldrig droppa den linen, här blottar hon sig totalt och Tom inser vilken god förhandlingposition han sitter på, samtal kl 06.37 på fredagarna blir de hädanefter istället.

Detta är bara ett exempel av många, jag har själv likartade sitationer, ofta när jag var yngre hamnade jag i det otrevliga underläget. Men allt eftersom man åkte på lite törnar i ung ålder blir man en slipad man, man skulle nästan kunna säga att det är tack vare alla lite mer elaka eller otrevliga tjejer i ens unga ålder, som är otrogna eller dylikt, ofta med dessa häftiga/farliga killar som ngn kommenterat om, det är dessa som får killar att då vi vuxit upp aldrig mer riktigt släppa på oss och blotta våra känslor för er. Killar har för mycket stolthet och prestige och därav tror jag att det nu i slutänden ofta blir så att tjejen får krysta fram sitt "Vad vill du med oss" eftersom killen aldrig skulle göra det.

Summa sumarum, världens alla tjejer blir emotionellt straffade av en liten klick självdestruktiva kortsiktiga adrenalin-kicks-sökande vilsna tjejer i tonåren som ligger hejvilt med alla problemskapande häftiga killar som exempelvis heter Ronny, Conny eller Robby. Tjejer, klaga på dessa eller rannsaka er själva om ni är eller varit en av dessa.

Med hopp om frid och en ljusning i världsekonomin,

Bayou Billy

Tufft klimat på vår tunnelbana

Var de bättre förr? Om dessa ska föreställa de häftiga bråkstakarna stämmer det kanske? Rätt långt ifrån Frida - Dunka mig gul och blå dessutom. Var är världen på väg?

Lisa - Min kompis tunnelbanan

Sov gott nu och ta de lugnt på tunnelbanan.

//BB

Rose aka Sthlms T-bar?

Rose? Stockholms T-bar? Ända sedan jag flyttade till denna stan har jag saknat ett bra ställe där man kan bomba rejält och stämningen är hög. Igår kan de ha varit så att detta ställe har infriats i vår hufvudstad, Rose var fantastiskt skoj igår, alla var där, alla var packade, det var stekigt och de var en ljuvlig atmosfär. Dagen till ära mår jag oxå helt ok, vanligtvis brukar jag sova bort söndagarna totalt, men just nu känns de lite som att våren är här, med alla dess läckerheter, korta skjolar och bruna ben. Tror mitt snittliggande detta året kommer öka med 150%, de känns helt ok. Ska ringa Blondinbella nu, fick hennes nummer igår.


Sash - La Primavera

Over and out
BB

RSS 2.0