Vad händer och fötter?

Vänner och kamrater.. det händer inte mycket här nu. Det beror till stor del på att det istället händer en del på www.krakownation.se 

Fram tills att uppdateringen återhämtar sig rekommenderar jag denna bloggen: http://pommer.krakownation.se/#home
.. en kämpe som ständigt ligger steget före.. ..en förkämpe kan man säga.

//Tom

Glad Påsk till er alla..


Jag skall snart bege mig från Lund igen för att fira påskens intåg. Påskledigheten är för många ett tillfälle att komma från vardagen och supa till lite. Men istället för att fly verkligheten med ett par groggar kan ni testa det som den här killen har fått i sig.. .. det verkar vara bra grejer.

//Tom

Sthlm har blivit lite fattigare..

.. Jag är nu på väg ner mot söder igen efter en vecka i Sthlm. Det har varit en trivsam vistelse, fylld med kära återseende. En annan som är på väg hem efter en trivsam vistelse är Annika Östberg. Det blir kul för henne att komma hem lagom till våren och allt därtill. Jag misstänker att en bok snart lanseras och att man i morgonsoffs-programmen förbereder sig för att bjuda in Annika till äggmålning och annat mys pys. Det blir kul för hela familjen.. välkommen hem Annika.

//tom

White Room - 35 åring

Söndagsdekadens, stekte hårt igår, WR, stället suger egentligen Stockholmare vet fan inte förnamnet på fest. Tråkiga, vi bombade in skumpa o körde, stod som vanligt guldgräverskor o himlade med ögonen. Mitt motto är att får man inte ligga med de inne på dass är de inget att ha, orkar inte med hela processen att åka hem o låtsas dricka te. Då kan man ju bara ligga med en per kväll. I vilket fall som helst bröt jag mot mina värderingar och hittade en kvinna i 35-40 års åldern vid svampen, klockan är nu 06 ungefär, det var ljust ute, hon var råpackad likaså var jag. Jag bjussade henne på en fika på de där kaféet som är öppet typ dygnet runt vid Birger Jarlsgatan mittemot Riche ungefär. Tog en taxi hem till mig, drack rötjut, hon berättade att hon kände sig lite misslyckad med tanke på att båda hennes systrar hade män och 3 barn var. Jag sa att att de var ok, frågade henne hur många hon hade legat med. 500 kläckte hon ur sig, shit tänkte jag här står HIV i pannan, ville inte riska ngt så däckade i sängen istället. När jag vaknade idag var hon borta, öppet mål hade jag men skippade, det är moget anser jag. Hade de varit på en toalett inte på White Room hade jag dock genomfört det, av rena principskäl.

//BB

Facebook - Bajou Billy

Mitt namn kommer från de gamla nintendo 8-bitars spelet - Bayou Billy

För alla som vill adda mig på facebook så heter jag Bajou Billy , fick inte heta Bayou av ngn cepe anledning. Sökte på de namnet och hittade en identisk kopia av mig. Jävla copycat. Jaja, adda på. I am all yours.

//BB

Luremus --> Discofitta?

Norrmännen är ju kända för sin olja och all jäkla firre, men de har även kommit med begreppet "Luremus" det är en bra definition på tjejer som mer än gärna står o häller i sig dyra drinkar o champange skrattar glatt och vidrör en lite lätt på axeln eller benet då o då, men när de väl kommer till kritan och man tror man ska få skotta då drar de, total penningutnyttjande alternativt semi-prostutition. Varför ska de vara olagligt att köpa horor egentligen, varför ska allt vara så satans PK att först kränga ut 5 lax på ngn svettig klubb o sedan KANSKE få sig lite disco-fitta? Nej legalisera prostitutionen så slipper vi alla luremöss och staten får ytterligare en inkomstkälla.

Ledaren har talat

//BB

Mat, Godis och Östrogen

Nej jag har inte dött av min diet ... som tur är. Av olika skäl har jag inte haft tid att skriva. Men nu tänkte jag kommentera allt glas som ngn halvdåre har fått för sig att hälla i allt inte bara kyckling, nu är de i falukorv och torskfilé med. Asså ärligt talat, ska man skoja så är väl inte glas så jäkla roligt, och vill man skada ngn varför inte brassa på ordentligt med arsenik eller råttgift. Tur som fasen jag är på min diet, men fan ta denne pranker den dagen han börjar hälla det i Keson! Föresten en sak jag funderade på nu när man dietar är godis, varför är alla tjejer så satans godiskåta? Många käkar godis varje dag, och måste verkligen ha det. Alltid när jag e tillsammans med tjejer tjockar man på sig för allt detta småätandet. Jag brukar vanligtvis inte äta godis, men när jag väl gör det moffar jag verkligen i mig, kan käka ett halvt till ett kilo på en kväll om det skulle vara så. Men de är kanske på sin höjd en gång i månaden. Har godiskrängandet med era hormoner att göra, östrogenet? Eller vad tror ni själva? Är det samhällets fel nu igen?

Peace out brothers and sisters

Bayou Billy

RSS 2.0