Cock-open & cock-block

Vilda Wester pratade i lördags om att man som kille vill att snoppen ska se så stor ut som möjligt, har haft lite vidare funderingar kring ämnet storlek och upplevelse. Tänk alla tjejer som är besatta av stora penisar och vill ha stora doningar, dessa tjejer finns även om många ska vara så satans politiskt korrekta och säga att storleken inte har betydelse. Tänk er vidare när tjejer förväntar sig att en kille ha stor snorre och så är den liten! Har en kompis som gillade att köra ett partytrick innan, man skulle kunna kalla de cock-open-cock-block. Om han såg att ngn i umgängenskretsen hade ngn donna på g ute på klubb så gick han fram till tjejen o viskade i hennes öra att killen hon pratar med har en fantastisk jätte-kalas-kuk, tjejerna nappade ofta på detta, dock blev de oftast mäkta missbelåtna då inte måttet höll och sprang gråtandes ut ur sängkammaren ... detta handlar väl lite om förväntansstyrning. Dock blev detta partytricket inte långvarit men tänk er för de killar som har en liten snopp men alltid förväntas ha en stor, exempelvis svarta killar, de måste nog vara jobbigare att ha en liten snopp som svart än som vit ... Bäst av allt är nog att vara kines om man har liten pille, då blir förväntningarna antagligen uppnådda eller överpresterar!

Kom föresten på en skön porrfilm jag hade för någar år sedan "Black Meat Asian Treat" hette den, fanns vänner som prenumererade på klipp från den filmen av mig.

Peace out

Billy

Kommentarer
Postat av: Tom Glasbeck

Är Victor Vrooms "expectency theory" applicerbar här tror du?



Teorin som består av en fyrstegsraket Effort -> Performance -> Outcome(value) -> Personal Goals .. tycker jag passar som fisken i handsken...



Ansträngningen (Effort) att ta sig tid att fånga killen som har en big dick mynnar ut i en Prestation, en aktiv handling (att ta kontakt med killen). Denna handling förväntas ge ett Resultat (att få knolla med killen som har den stora dicken). Resultatet måste nu ligga i linje med tjejens personliga mål (ex. att kunna nå en högre status genom att kunna skryta och skrävla för tjejgänget) .



Vroom har också en ekvation som man kan använda..



Motivation = överensstämmelse mellan de fyra delarna i raketen * Förväntan

2009-02-25 @ 23:57:15
URL: http://brodernabrutus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0