Vad vill du med oss?

Trots att tjejer ägnar över 90% av sin vakna tid åt att fundera över relationer är de tämligen värdelösa i ämnet. Ständigt ältas relationerna till vännerna, till familjen och sist men allra mest till.. pojkvännen.

Vad som nyligen fångade mitt intresse för ämnet var när en tjej jag träffat från och till, häver ur sig, vad vill du med oss? va fan är det för jävla fråga att häva ur sig.. lite i förbi farten. Jag, likt dom flesta killar, funderar inte över var en relation är på väg förrän den dagen då vi vaknar med fjärilar i magen. Dom där jävla fjärilarna uppstår inte genom gnäll eller tjat... däremot kan en avslappnad attityd och uteblivet gnäll skapa en fin miljö som fjärilar attraheras av och kan frodas i.

Min poäng ligger i att tjejer som generellt är självutnämnda experter på relationer inte lyckats förstå att orden: Vad vill du med oss? är att jämföra med att spela rysk roulette.

Mitt råd till alla tjejer som inte vill få en lögn kastad i ansiktet, men ändå vill fortsätta träffa killen de dejtar.. .. säg för helvete aldrig "Vad vill du med oss?" (eller dyl.) förrän ni vet svaret. När vi vet vad vi vill, så kommer ni inte behöva fråga..

Så.. god natt och dra helvete..

Pok

Tom

nattens spöt -----> Snabbköpsbutiken - Robert Broberg

Kommentarer
Postat av: Huzmuzen

Frågan är väl vad som är bäst? Att ta död på spänningen och förstöra killens fjärilsmiljö eller att själv springa omkring och vara osäker på vad karljäveln vill och vilka andra fjärilshus han besöker!

2009-02-24 @ 10:10:50
Postat av: Tom

Testa med att fråga chans istället.. .. tjejer skall alltid vara så dramatiska.. bara se hinder istället för möjligheter..

2009-02-24 @ 10:19:10
Postat av: Huzmuzen

Fråga chans var ju en jätte bra idé, då skulle killen inte alls lägga benen på ryggen och fly för livet!



Dramatiska yes, det är vår grej! Livet blir ju lite roligare om man kryddar det med lite dramatik... Men att vi ser problem vill jag inte påstå, vi försöker lösa problem som ni killar gärna sopar under mattan!

2009-02-24 @ 12:03:56
Postat av: Tom Glasbeck

NEJ NEJ.. Fy dig.. helt fel.. dramatik är endast för egocentriska fröknar i behov av uppmärksamhet. Alla killar som är vettiga går igång på självständiga och jordnära tjejer.. inte några klängiga boaormar som stryper livslusten..

2009-02-24 @ 12:22:08
URL: http://brodernabrutus.blogg.se/
Postat av: Huzmuzen!

Det finns alltid lika många sätt att se på en sak som det finns människor inblandade. Men visst du kan ha en poäng. Vi tjejer är inte heller för boaormar, men är rävar så mycket bättre?



Tror helt klart att frågan endast ställs när man är osäker på varandra och därmed inte på samma nivå!



2009-02-24 @ 15:20:39
Postat av: divine

kvinnor kan ingenting....





2009-02-24 @ 19:27:44
Postat av: Apan

så du kan ingenting Divine?

2009-02-24 @ 19:30:22
Postat av: divine

nu spillde du nog vatten på ditt kuvert



sprut och kram!

2009-02-24 @ 23:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0