Vänsterbögar och tennismatcher för 2 millar

Den där tennismatchen, varför är de sån satans uppståndelse över den? En bunt vänsterpack kastar gatsten och är allmänt samhällstärande. Ohly och Garton startar en legitim demonstration med över 6000 pers, vilket miffo trodde att de inte skulle bli problem? Polisen gjorde en god scenarioanalys iaf och smällde på med 1000 konstaplar, fan de var ju en billig peng för staten. Låt oss räkna, antag 150 kr/h för en polis, antag 8 h jobb, antag skattekostnadsmultiplikator till 1,6 --> 150 * 1,6 * 8 * 1000 = 1 920 000 kr . Gött 2 millar o sjön för att några jävla gatstenskastande-palestinasjals-rädda-minkarna människor ska stoppa en sketen tennismatch. Tänk även på alla de som blev rånade, misshandlade, fick inbrott i sina hus under tiden, som i vanligt fall skulle unsättas av den polisbudget som nu användes till annat? De e säkert sjukt nöjda. Och all denna skit på grund av vänsterpartiets demonstration, VARFÖR INTE AVBLÅSA DEN FRÅN BÖRJAN?

Jag är ofta en resonlig människa, men när de kommer till politik och felutnyttjande av resurser kan jag bli helt jävla galen, jag ger en tusing till den som slänger en dyr ox-filé i ansiktet på Ohly, gärna när han står och talar inför en bunt bittra veganer. Filma och maila till [email protected] .
En god köttbit från Operakällaren, dock ska den till Ohly vara rå.

PS imorgon är det internationella kvinnodagen, undrar vad för skönt man ska dra ur sig då? Känner för ett inlägg som genererar mkt kommentarer ...

Ska snart supa ner mig igen,
Bayou Billy

Kommentarer
Postat av: Anonym

du slår huvet på spiken!

2009-03-07 @ 21:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0