Vart tog fjärilarna vägen?

Tom snackade för någon vecka sedan om att man väntar på att de ska uppstå fjärilar i magen , skapade många comments, om tjejen är harmonisk och har en laid-back stil utan gnäll. Faktum är ju att han helt klart har rätt, dock skulle jag vilja addera lite fördjupning i det hela. Jag hävdar att relationer oavsett stadie i tid handlar om en ständig obalans, vissa pratar om ett spel, mellan de två involverade invidiverna, det jag menar är att det alltid är någon som har "makten" i relationen. Makten hamnar hos den som har minst känslor för den andre alternativt hos den som kan framtstå som att den har mindre känslor. I detta fallet var de ganska uppenbart att Tom hade makten, tjejen som frågade "Vad han ville med de (oss)" var kanske trött på att få ett samtal 03.46 varje fredag för ett sista-utvägen ligg alternativt att bara på söndagarna få lite mys, då med en allmänt grogg-trött man. Men ytterligare ett faktum, vilket Tom också påpekar är att om hon ville få ut ngt mer som en stadig tillsammansrelation skulle hon aldrig droppa den linen, här blottar hon sig totalt och Tom inser vilken god förhandlingposition han sitter på, samtal kl 06.37 på fredagarna blir de hädanefter istället.

Detta är bara ett exempel av många, jag har själv likartade sitationer, ofta när jag var yngre hamnade jag i det otrevliga underläget. Men allt eftersom man åkte på lite törnar i ung ålder blir man en slipad man, man skulle nästan kunna säga att det är tack vare alla lite mer elaka eller otrevliga tjejer i ens unga ålder, som är otrogna eller dylikt, ofta med dessa häftiga/farliga killar som ngn kommenterat om, det är dessa som får killar att då vi vuxit upp aldrig mer riktigt släppa på oss och blotta våra känslor för er. Killar har för mycket stolthet och prestige och därav tror jag att det nu i slutänden ofta blir så att tjejen får krysta fram sitt "Vad vill du med oss" eftersom killen aldrig skulle göra det.

Summa sumarum, världens alla tjejer blir emotionellt straffade av en liten klick självdestruktiva kortsiktiga adrenalin-kicks-sökande vilsna tjejer i tonåren som ligger hejvilt med alla problemskapande häftiga killar som exempelvis heter Ronny, Conny eller Robby. Tjejer, klaga på dessa eller rannsaka er själva om ni är eller varit en av dessa.

Med hopp om frid och en ljusning i världsekonomin,

Bayou Billy

Kommentarer
Postat av: Assman

Instämmer till fullo med din analys. Alla killar som blir brända i åldern 16-22, vilket säkert är de flesta, kommer sannolikt att bli lite känslomässigt skadade. Det kompenseras mycket riktigt genom att aldrig (läs svårligen) bli känslomässigt bunden till en tjej igen och därmed uppstår de där samtalen kl 05:39 följt av "vad vill du med oss"-samtalen. Fördelen för oss män är att vi från omkring 23-års ålder så gott som alltid kommer ha övertaget i alla relationer till kvinnor. Ett undantag finns dock och det är alla män som gör misstaget att någon gång gå så totalt upp i en relation att de tappar bort sina polare. Dessa män blir sårbara för kvinnornas nycker igen. Se bara på alla de män i 50-årsåldern som sedan de gifte sig och fick barn slutat hänga med polarna. Dessa män är relativt ofta extremt ensamma om de inte hade sin fru, därmed får helt plötsligt kvinnan tillbaka övertaget eftersom kvinnor i den åldern ofta är mycket bättre på att hålla sig med väninnor.



Slutsats: Bros before hoes är en gyllene regel som åtminstone bör följas så långt att man aldrig får glömma bort sina polare!

2009-03-03 @ 10:35:05
Postat av: Bambi

Ok, jag kan erkänna att du har rätt! Men en sak som verkar ha gått totalt förbi dig är att när en tjej frågar "vad vill du med oss" så menar hon inte alltid att hon vill något. Hon kanske undrar för att veta hur hon ska förhålla sig, eller om det fortfarande är fritt fram att träffa andra. Alltså betyder det inte att tjejen är nu redo att ge sig in i ett förhållande i hopp om att få gifta sig.

Anledningen till uppkomsten av denna fråga kan vara att man vill försäkra sig om att killen inte tror att man har en relation på gång....

2009-03-03 @ 12:04:54
URL: http://noorbambi.blogg.se/
Postat av: div

Lambi,



Det är männen som bestämmer om kvinnan kan/får träffa andra eller inte. Kvinnan kommer ändå alltid komma tillbaka men framförallt välkomna samtalen som sker under helgens nätter....



Dock en intressant fråga att beakta. Varför, när det rings vid kl 04.47 frågar man alltid vad gör du?



Varför inte bara säga ja eller nej direkt istället för att köra det meningslösa kallpratet? Blir man kåtare av det eller vad är grejen?

2009-03-03 @ 13:18:27
URL: http://www.knullkontakt.com
Postat av: Snoppängeln

Inte rätt dag o läsa detta meddelande....



Ni e ju helt uppblåsta.....hur kan ni tro att en tjej vill inleda något bara för hon frågar vad ni vill. Har ni tänkt på att hon kanske bara e ute efter lite ligg el ett kk-förhållande, helt enkelt detta som Bambi sa - om hon får ligga me andra. Varför tror ni så mycket om er själva???



Om en tjej svarar el ringer efter kl00.00 kan ni utgå att hon som ni inte vill så mycket mera, men ni verkar tro att om en tjej svarar o kommer till er vid 03.00, kommer att sätta handklovor på er o dra er till altaret dagen efter.... Ni har alldeles för höga tankar om er själva killar!



Ni skulle ju kunna ta det me psykologen när ni söker hjälp för de konsekvenser ni fått efter att blivit brända. Ni borde själva inse vilka konsekvenser ett sånt beteende kommer att få?

2009-03-03 @ 17:32:35
Postat av: Eddie

Är hon en meter från spisen, så är hon på rymmen.

2009-03-03 @ 23:30:58
Postat av: MacA

Instämmer helt med Snoppängeln. Lägg 30% av det ni krökar upp i månaden på en psykolog så kanske ni kan gå från pojkar till män.

2009-03-04 @ 10:02:34
Postat av: Huzmuzen

Det här med spel och övertag är bara nåt som gäller för förstörda singlar i deras desperata letande efter "den rätte", är man rätt för varandra så är man. Då behövs varken spel eller övertag gällande känslor.



Kan nog vara den bästa grejen att gå på när man träffar nån. Kan man vara sig själv med människan så kan det bli rätt. Är det en massa knussel och krångel från början kommer det antagligen bara att bli värre.



Att våga släppa sina känslor är kanske det viktigaste för att man någonsin ska kunna ha en fungerande relation. Tätt följt av faktumet att man aldrig ska låta nya bekantskaper lida för tidigare svek.



Vågar man inte ge ska man inte heller ta!



Det är inte lätt men kanske ändå något man borde tänka på!!!

2009-03-04 @ 11:52:47
Postat av: Full

Hur blir man som partner om man blir bränd för första gången som 27-åring?



Jag funderar på att döda någon, kan de ha med detta att göra?



//Tom´s bror Full

2009-03-04 @ 17:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0